Pagina's

zaterdag 4 oktober 2014

Hooray! World Card Making Day!Hooray, vandaag is het World Card Making Day!Nou dan kan ik natuurlijk niet achterblijven met een kaartje hè.
De basis van deze kaart maakte ik van Crumb Cake papier en het Envelope Punch Board.


Het roze Strawberry Slush papier emboste ik met de de Large Polka Dot embossingfolder. Het wit geruite kaartje is een Grid Card waarin ik gaatjes ponste met de Spiral Border pons. De tekst en de schattige roosjes zijn van de Garden Party stempelset. En tot slot werkte ik het geheel af met een stukje Crisp Cantaloupe Baker's Twine. Dit keer alles van Stampin' Up! (-;Heb je gezien dat o.a. alle Classic inktpads en veel papier t/m 6 oktober in de aanbieding zijn? Check hier de details. 6 oktober doe ik een bestelling uit, ik hoor het graag als je nog iets wilt mee bestellen.Fijn weekend!
3 opmerkingen:

nicolet zei

Ooh wow wat een schitterend kaartje Margriet!
Groetjes Nicolet

Marianne Schut zei

Pracht kaartje Margriet, leuk dat het een niet standaard basis is, weer eens iets anders. Liefs Marianne

Judith zei

Weer mooi van eenvoud. Daar houd ik toch zo van!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...