Pagina's

zaterdag 25 oktober 2014

Layout KampioenHet was echt onvoorstelbaar lang geleden dat ik een layout gemaakt heb. In februari om precies te zijn, zie hier.En daar baal ik van. Ik mis het scrappen van foto's enorm!Vanmiddag was ik bij wijze van hoge uitzondering even alleen thuis, had niets op de agenda staan en ben gewoon gaan zitten met een foto die een paar jaar tegen de muur heeft gehangen, maar nu toch echt plaats moest maken voor iets anders.
De materialen die ik gebruikte zijn allemaal van Stampin' Up! For example; de kleine sterretjes zijn uit de Confetti Stars Punch uit de kerstgids.Een beetje onwennig weer moet ik zeggen, maar al met al ben ik redelijk tevreden met het resultaat. Ik hoop dat dit het begin is van nog meer layouts.
Leuk dat je langs kwam en een fijn extra lang weekend nog.
Geniet van het extra uurtje slaap!9 opmerkingen:

Stempelacademie met Cindy zei

Superleuk! Workshopje in zicht volgens mij ;)

Je@net zei

Wat een prachtige lo, Margriet!

Cornelie zei

Geweldig mooi!! Ik zeg vaker doen!

Helen zei

Wat een gave lo heb je gemaakt. Fijne zondag

Anita zei

Mooi Margriet!!
En toch nog een beetje gestempeld erbij 😊.
Prachtig geheel zo!

Monique zei

Redelijk tevreden zegt ze.... Hij is super!
Weer een echt Margriet, gewoon nog eentje zou ik zeggen :)

Mary zei

Mooi Margriet, fijne zondag verder

Colien zei

Heel gaaf, mooi CAS!
Wees gerust DIK tevreden!
grtz.Colien

Marianne Schut zei

Gaaf om weer een keer een LO van je te zien Margriet, super mooi en strak! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...