Pagina's

zaterdag 11 oktober 2014

KerstcropVandaag hield ik een kerstcrop bij mij thuis. En omdat het zo gezellig was en alle dames enthousiast naar huis toe gingen, istie wat mij betreft voor herhaling vatbaar opzaterdag 8 november 2014
van 13.30 tot 16.00 uur
  
Wat houdt het in? Samen met andere creatievelingen een gezellige middag kerstkaarten maken en ideeën uitwisselen met Stampin' Up! materialen. Ik heb diverse voorbeeldkaarten gemaakt die je kunt namaken of waaraan je je eigen draai kunt geven. Bovenstaand een greep uit de kaartjes die ik heb gemaakt. De kosten zijn € 10,- per persoon incl. koffie/thee/fris en iets lekkers.Omdat het de bedoeling is om zelfstandig te werken (uiteraard help ik waar nodig) is de kerstcrop minder geschikt voor beginners. De kerstcrop is niet bedoeld voor demonstratrices.Opgeven via de mail. Wees er snel bij want vol = vol!

 

2 opmerkingen:

Helen zei

Dat ziet er weer prima uit, zou graag meedoen 8 november, maar weet niet of Kids sporten die middag. Groetjes Helen

Colien zei

Potverdikke, 8 november is (mijn) Rolf jarig en dat vieren we... Misschien een volgende / andere X ?
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...