Pagina's

maandag 30 maart 2015

De nieuwe Quinty?
Op zaterdagochtend reed ik samen met een vriendin naar Geffen om te klussen......We schuurden en schuurden -totdat we er kramp van in onze handen kregen- en waren sjuust op tijd klaar voordat de regen met bakken uit de hemel viel. De planken waren al voor gezaagd, dus we hoefden ze alleen nog maar te boren en in elkaar te schroeven.
Et voila.... het steiger houten wandmeubel was klaar.Dankzij mijn lieve broertje hangt ie inmiddels aan de wand.Ik ben er superblij mee.Misschien kan ik solliciteren naar de nieuwe Quinty van Eigen Huis en Tuin, nu ik binnenkort toch geen job meer heb......?Neej Tournjee, don't even think about it!!6 opmerkingen:

Miranda V zei

Hij is mooi! Enne, doei! Één carrièreswitch per maand is genoeg hoor, ik begin er al helemaal in te komen met je regelmatige posts!

Helen zei

Wat een geweldig wandmeubel - toppie hoor enne hou het maar bij SU (dat kunnen we makkelijker opbergen LOL).

Marianne Schut zei

Wauw, gaaf zeg! Ziet er ook super proffesioneel uit zo in die werkplaats! Ik ga al uitkijken op RTL4 naar eigen huis en Margriet! Liefs Marianne

Colien zei

'FF noar Geffe' heeft iets moois opgeleverd, hoor!
grtz.Colien

Mary zei

Gaaf hoor!!

Maria V zei

Dat steigerhout...geweldig. Dat wandmeubel...uniek. Wel oppassen voor je vingers met dat klussen hé! Anders krijg je problemen met het stempelen.;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...