Pagina's

donderdag 5 maart 2015

Kadoosje + kadolabelsHalli-hallo


Vandaag een kadoosje en kadolabels die ik een tijdje terug al wel op Facebook maar nog niet hier heb laten zien.


Wat een schatje is die zebra hè.


{Onderwijl denkend: 'Zou je zo eentje in de tuin kunnen houden? Qua kleur past ie goed bij Noppes.'}

En passant maakte ik nog maar wat labels.Het zijn houten en ik kocht ze aan het einde van 2014 bij de Action. Uiteraard heb ik weer spijt dat ik er niet meer heb gekocht, want ze zijn zo leuk!


Ik beplakte ze met washitape (blijft goed zitten) en de word bubbles stempelde ik met doorzichtige Versamark, bestrooide ze met wit embossing poeder, ging er met de föhn overheen en stanste ze uit met de bijpassende die. Het hartje komt uit de uilenpons. Dit alles van Stampin' Up! Dan nog even wat huishoudelijke mededelingen:

- Woensdag 11 maart van 19.30 tot 21.30 hou ik speciaal voor mensen die graag (vrijblijvend) willen kennismaken met de producten van Stampin’ Up! (en misschien ook wel met mij?) een mini-workshopje bij mij thuis. Er zijn nog 2 plekjes vrij. Voor meer info klik hier.

- De verjaardagskalender workshop van zaterdag 21 maart  is wegens een familiefeestje verzet van de middag naar de ochtend van 10.30 tot 13.00 uur. We gaan er een gezellig stempelfeestje van maken;  aanmelden kan nog. Voor meer info klik hier.

- In de Weekly Deals van deze week een leuke aanbieding die zeker de moeite van het vermelden waard is. de Label Love set voor € 17,96 met bijpassende pons voor € 14,44. Het is een leuke algemene set, waar je alle kanten mee uit kunt.


- A.s. zaterdag doe ik weer een bestelling de deur uit. Wil je iets mee bestellen, stuur me een mailtje.
Ik wens je een hele fijne dag. En heb je het gehoord.....? De lente schijnt eraan te komen! Mmmmmmmmh, ik kijk er naar uit.

7 opmerkingen:

Sabine zei

Leuke labels heb je gemaakt en ik denk dat je een zebra best in de tuin kunt houden hoor. Liefs Sabine

Ellen zei

Die houten labels zijn leuk, hè?! Ik heb ze ook gekocht bij de Action, natuurlijk net als jij te weinig ;) Je labels zijn hartstikke leuk, lekker vrolijk en lief zo met dat kleine hartje.

Marianne Schut zei

Je kadoverpakking en de labels zien er weer helemaal top uit Margriet! Enne...die zebra is echt wel een schatje! Liefs Marianne

Colien zei

Goeie reminder van je om die labels te showen: er staat hier ook nog een doosje ;) Jouwes zijn top, mooie kleurencombi, erg leuk!
gtz.Colien

martina's kaartjes zei

helemaal leuk ! mooi gemaakt
grtjs, martina
x

Ilse zei

Hallo Margriet, het is zo herkenbaar! je ziet zo veel van die leuke dingen en achteraf telkens spijt dat je er niet meer van hebt gekocht.
Je doosje is ook zo mooi, het is ook prachtig lint dat je hebt gebruikt.
Groetjes
Ilse

Annemarieke zei

hier ook maar 1 doosje houten labels...zit nog ingepakt...hihi ben er erg zuinig op!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...