Pagina's

vrijdag 10 april 2015

Hooray it's your day!Hé, hallo op deze schitterende vrijdagmiddag!Ik hoop dat je buiten in de tuin zit als je dit berichtje leest en niet net zoals ik binnen achter je laptop.
 


Vandaag viert mijn neefje zijn 20e verjaardag en in plaats van een kaartje met inhoud maakte ik een doosje met inhoud voor hem.
Alhoewel de foto misschien anders doet vermoeden is het een ieniemienie klein doosje van 5.1 x 5.1 x 5.1 cm. Stampin' Up! verkoopt ze in verpakkingen van 25 voor € 8,50, maar je kunt er bij mij ook 10 voor € 3,50 bestellen. 
Het tule kleurde ik met een (gebruikt) theezakje, zodat het witte er vanaf is.


Om te stempelen gebruikte ik de set Hooray It's Your Day (Photopolymer € 16,95) voor de teksten en de Metro Type Alphabet set (Photopolymer € 30,95) voor de letter J van Jordi.In het doosje nog een ieniemienie klein kaartje eveneens van de Hooray It's Your Day set en natuurlijk een briefje papiergeld als cadeau. 
 
Weer eens wat anders dan een kaartje om te geven.


Een heel fijn weekend toegewenst en geniet van het mooie weer!!Enne.....vergeet je niet in te smeren als je net zoals ik buiten gaat sporten....... Het resultaat? Zo rood als een kreeft!


4 opmerkingen:

Sarah zei

Heel leuk gedaan ! Groetjes ☆ Sarah ☆

Sabine zei

Schattig doosje! Heel leuk cadeautje. Ik hoef me trouwens niet in te smeren want ik word gewoon mooi bruin ipv rood ;)
Liefs Sabine

Marianne Schut zei

Super stoer doosje Margriet, erg leuk gemaakt. Zeker eentje om te onthouden voor een jongens verjaardag! Fijn weekend gewenst! Liefs Marianne

Colien zei

Stoer! Heerlijk die zon, mag jou laptop niet mee naar buiten? En ja, insmeren is geen overbodig iets voor een roodharige....
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...