Pagina's

maandag 6 april 2015

Kukeluku!Eigenlijk is het de moeite van het publiceren niet meer waard, zo op het einde van 2e Paasdag, maar ach, waarom niet? Dan hebben jullie weer iets te kijken en te lezen.....
Ik was vrijdag zomaar therapeutisch en zonder enig doel wat strikjes aan het maken met de Bow Builder Punch

Bow Builder Punch  by Stampin' Up!
Bow Builder Punchen toen ineens.......floep.......uit het niets......
 was ik een paar paaseieren rijker......Ik stempelde een rondje met de #Hello set, knipte hem doormidden, plakte er een strook met een willekeurige tekst tussen en knipte de zijkantjes bij.


(#)Hello Clear Stamp Set by Stampin' Up!
#helloVoila, het ei was gelegd.Een kip moet er volgens mij meer moeite voor doen en ik weet zeker als ik het had MOETEN verzinnen, was het me niet gelukt. 


 
Heerlijk om weer eens zo even ouderwets en zonder reden een ei uit te broeden te knutselen! Ik betrapte me er zelfs op een gegeven moment op dat ik spontaan aan het fluiten was......Het was gelukkig nog nét geen kukeluku-en.....!
4 opmerkingen:

Sarah zei

Leuk ! Gewoon genieten is dat ! Fijn om te lezen en ik geniet zomaar mee !
Kom je ook eens piepen op mijn blog ?
Ik bestel altijd mee met Ilse van wenskaarten en zo en ben ook grote fan van je blog en sta achter je beslissing om helemaal voor SU te gaan!
Veel succes nog ! Liefs ☆ Sarah ☆

Miranda V zei

Verstand op 0 en gewoon lekket rommelen. Heerlijk, zo een creatief brein die je spontaan kan verrassen! Ik vind ze kunstig gevonden en heel leuk uitgevoerd.

Sandra zei

En ze zijn superleuk! Waar therapeutisch bezig zijn wel niet goed voor is!

Marianne Schut zei

Heerlijk te lezen Margriet, dat je weer zo lekker even de tijd voor jezelf pakt en lekker aan de freubel bent, gewoon zomaar, zonder druk! En kijk wat er dan zomaar ontstaat! Super leuk! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...