Pagina's

zondag 19 april 2015

Over streepjes, zen zijn en retired lijsten...
Omdat ik een heel mooi kaartje gemaakt met Aqua Painters op Pinterest had gezien, dacht ik 'laat ik eens uit mijn comfort zone stappen, die ook eens bestellen en het uitproberen'.Zie hier het resultaat.Ik vond het eigenlijk totaal onverwacht superleuk en heel relaxt om te doen. 
Dus maakte ik nog wat meer kaartjes......Ik werd zelfs helemaal zen van die streepjes trekken en daarom experimenteerde ik nog even door met dikkere strepen..... 


I love it, dit ga ik zeker vaker doen!Dan nog even een paar heel belangrijke mededelingen voor de Stampin' Up! fans onder ons (en wie is dat niet?). Ik heb het al vaker gezegd en geschreven; jullie weten toch dat de dikke jaarcatalogus nog maar tot 2 juni geldig is in tegenstelling tot de 30 juni die er op de gids vermeld staat? En dat 2 juni de nieuwe jaarcatalogus gaat uitkomen? Daarom moet er in het magazijn van Stampin' Up! plaats gemaakt gaan worden voor nieuwe producten.A.s. dinsdag 21 april komen de zogenaamde 'retired lijsten' uit. Hierop staan de producten die uit de catalogi verdwijnen en deze worden met korting aangeboden. Uit ervaring weet ik dat je er héél snel bij moet zijn, want op = op. Ik doe dinsdag STIPT om 18.00 uur een bestelling de deur uit. Dus wil je mee profiteren geef me dan dinsdag in de loop van de dag per mail je wensen door en dan probeer ik het voor je mee te bestellen. Wacht bij wijze van uitzondering even met betalen, totdat ik zeker weet wat ik allemaal voor je heb kunnen bestellen. Dit laat ik je dan dinsdagavond nog weten.***Vriendelijk verzoek: om fouten te voorkomen liever geen bestellingen via What's App, telefoon of Facebook en heel graag de artikelnummers erbij. Dit scheelt mij heel veel zoekwerk.*** 
Wil je niks mislopen en kost wat kost de producten van je lijstje nog bemachtigen en bent in het bezit van een creditcard, dan kun je ook morgens vroeg al online in mijn webwinkel rechtstreeks bij Stampin' Up! bestellen. Stampin' Up! rekent € 5,95 aan verzendkosten.Ik ben SUper benieuwd naar wat er gaat verdwijnen. Ook voor ons demonstratrices is dit een verrassing. 


6 opmerkingen:

Sabine zei

Leuke kaartjes en label! Liefs Sabine

Margot zei

Mooi! Vooral de dikke strepen vind ik gaaf!

Ellen zei

Geweldige kaartjes! En wat heerlijk dat je er ook nog zen van wordt :)

Marianne Schut zei

Wauw wat een leuke serie is dit geworden Margriet! Ook je tag vind ik helemaal leuk! Liefs Marianne

Jolanda Leenders zei

Helemaal mooi! En dank je dat ik z,on mooi kaartje mocht ontvangen. Liefs Jolanda

Jolanda Leenders zei

Helemaal mooi! En dank je dat ik z,on mooi kaartje mocht ontvangen. Liefs Jolanda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...