Pagina's

donderdag 23 juli 2015

Happy Birthday SunshineHet CAS on Sunday Challenge blog had vorige week als uitdaging een CAS kaartje te maken met gebruik van embossing. Het leek me wel leuk om mee te doen, bedacht een zomers kaartje en emboste de tekst met wit embossingpoeder.

 


De kaart stond al minstens 3 dagen op mijn bureau te shinen voordat ik hem op de foto zette. Tot zover verliep alles volgens plan...... Maar toen ik hem op zaterdag wilde plaatsen zag ik dat de sluitingsdatum vrijdag al was. Heb ik weer. )-:Hoe dan ook, ik vond het toch leuk om mee te doen en dat is het belangrijkste!
 
Built for Free Using: My Stampin Blog

2 opmerkingen:

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Ja dat is jammer, de tijd vliegt voorbij en dan vergeet men nog wel eens wat.
Maar het kaartje is leuk zonnig!
Groetjes Ingrid

kaneeltje zei

misschien is er ergens nog een challenge om hem in te sturen !
(daarom doe ik niet graag mee aan iets waar een tijdslimiet aan vast zit...)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...