Pagina's

dinsdag 7 juli 2015

Teamdag Bij Margriet Deel IIHier kon je al deel I lezen, nu ga ik verder met deel II.Ik had mijn teamlid Eefje gevraagd of ze een taart voor me wilde maken in 'Bij Margriet Stijl'. Want behalve prachtige kaarten en andere papieren creaties maken, kan Eefje ook nog eens heel goed taarten bakken en decoreren. 
 

 
Niks teveel gezegd toch?
  


Het was echt een SCHITTERENDE taart.Haast te mooi om aan te snijden.......Ik heb me er eerst 10 minuten op zitten beraden of ik hem op de één of andere manier niet heel kon laten, maar helaas, hij moest er toch echt aan geloven....
Een deel was gevuld met verse frambozen- en het andere deel met verse aardbeienvulling. Je snapt natuurlijk wel dat ik van allebei een stukje heb geprobeerd.
En lekker dat ie was!De dames uit mijn team hadden me ontzettend verwend met cadeautjes. Een hele mooie houten slakom met bijpassend bestek, supermooie theekoppen met lekkere thee, een prachtige sjawl en een schitterende bos bloemen. Ja, ze weten wel wat ik mooi vind.  Helaas heb ik geen foto's van het geheel gemaakt. 
En daarnaast was iedereen ook nog eens creatief bezig geweest en had een bijdrage geleverd voor een verjaardagsslinger. Hoe leuk is dat! Natuurlijk moest deze meteen worden opgehangen.


 


En na het "officiële" gedeelte moest er natuurlijk ook geknutseld worden. Ik had bij de Action voor iedereen een theedoos gekocht en daarvoor een make-and-take bedacht. En zo zag die doos er dan uit.

Gemaakt met o.a. de nieuwe In Color kleur Cucumber Crush. Ik vind hem echt geweldig mooi staan bij het geel en zwart. De vakjes zijn precies groot genoeg om er labels gemaakt met de diverse Stampin' Up! labelponsen in op te bergen.Goed hè van de Action dat ze daar rekening mee houden?!Voordat we aan de barbeque begonnen moest er natuurlijk nog een nieuwe teamfoto gemaakt worden.
Een serieuze.....


En een wat minder serieuze.....Die laatste heeft overduidelijk mijn voorkeur. (-:Al met al vond ik het weer een heel gezellige en geslaagde dag. En als ik kijk naar het tijdstip waarop de laatsten vertrokken, denk ik wel dat dat er meerderen vonden.Mocht jij na het lezen van dit alles nu ook geïnteresseerd zijn om lid te worden van dit team, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met me op en ik vertel je alles over de mogelijkheden. 
5 opmerkingen:

Clarle van der Lugt zei

Het was een top dag

Helen zei

Dat ziet er toppie uit. Wat een geweldig mooie taart. Ik vind de labelopbergbak ook erg geslaagd (wat voor mijn nog to do lijstje dat al maar langer wordt). De foto's zien er gezellig uit, maar voorlopig hou ik het er maar bij dat ik gezellig bij jou mijn spulletjes aanschaf. Lieve groetjes Helen

Anita zei

Het ziet er inderdaad uit als een zeer gezellige en geslaagde dag!!!
Leuk dat wij een beetje mogen meegenieten zo zijn wij er ook een beetje 🐝

Marlies zei

Ik blijf wel lekker klantje van jou. Die moeten er ook zijn. Het ziet er als een heel gezellige dag uit en de taart is een topper! Lieve groetjes, Marlies

Colien zei

Wow, wat een geweldige taart! En leuke bijkomstigheid dat ie ook nog lekker was ;-) Gave make & take had je bedacht, als echte theemuts spreekt me dat wel aan! En natuurlijk ben je verwend door je team, je krijgt wat je geeft!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...