Pagina's

woensdag 15 juli 2015

Swaps Madeira + nieuwe workshops dataDaar zijn ze dan; mijn swaps voor de Incentive Trip naar Madeira.
 


 
Met extra zorg een aandacht bereid, want hé het is toch de top van Europa voor wie je ze maakt, dus ik wilde vooral niet afgaan. (-; 
Heel veel werk -alleen de zon al bestaat uit 13 losse stempelafdrukjes en is met de hand uitgeknipt-, maar ik had gelukkig hulp van een lieve klant, anders waren ze nooit op tijd af geweest.

 


En ik heb ook echt héél veel mooie swaps teruggekregen, waarbij sommige demo's er nog véél meer werk van hadden gemaakt dan ik. Mijn Engelse collega Michelle Last maakte een heel leuk filmpje van alle swaps die er geruild zijn. Neem eens een kijkje op haar blog voor inspiratie.Nieuwe Workshopdata


Op zaterdag 29 augustus van 11.00 tot 16.00 uur wil ik een leuk Stampin' Up! mini-album gaan maken, waarin je je leukste vakantiefoto's en herinneringen kunt verwerken. Stijl: á la Margriet in vrolijke, heldere kleuren met als thema vakantie. Kosten voor deze dag zijn € 19,50 en dat is incl.koffie/thee, lekkers en een broodjeslunch. Als alles meezit kun je op deze dag tevens al een gratis nieuwe herfst/winter catalogus mee naar huis nemen.


***Een foto kan ik helaas nog niet plaatsen, want ik moet het albumpje zelf nog verzinnen. 
Maar als je mijn stijl leuk vindt, dan vertrouw er maar op dat het goed komt. ((-;***


Op zaterdag 12 september van 11.00 tot 16.00 uur wil ik een Clean & Simple verjaardags kalender in heldere kleuren en met de seizoenen mee maken. Stijl: á la Margriet en met Stampin' Up! materialen. (NB we gebruiken hiervoor niet de Perpetual Birthday kit). Kosten voor deze dag zijn € 19,50 en dat is incl.koffie/thee, lekkers, broodjeslunch én de nieuwe herfst/wintercatalogus.


Sneak Peek van een kalendermaand


Je krijgt van mij alle benodigde materialen. Voor het minialbumpje moet je zelf foto's meenemen of later invoegen, t.z.t. zal ik je een overzicht mailen. Natuurlijk mag je van mijn stempels, inkt, ponsen etc. gebruik maken. 


Voor beide workshops geldt dat er plek is voor maximaal 7 personen, dus geef je snel op via de mail want vol=vol. Helaas zijn deze workshops niet bedoeld voor collega-demonstratrices.


Verder ben ik in de maand juli nog gewoon aan het werk en kun je gewoon bij me bestellen. A.s. vrijdag doe ik bijvoorbeeld weer een bestelling weg. Begin augustus heb ik 2,5 week vrij gekregen van mijn baas. (-;


 
Gebruikte materialen voor swap:
Built for Free Using: My Stampin Blog

5 opmerkingen:

Sarah zei

Wat mooi , Margriet . Zo ' n krachtige zon mis ik nu wel even buiten ! Wat een grote productie ! Die gaan ze in Madeira met een zonnig humeur in goed ontvangst nemen ! Liefs ☆ Sarah ☆

Helen zei

Wat een gave swaps heb je gemaakt en ik heb ook je terug ontvangen swaps mogen bewonderen; ook al zo mooi. Ik baal wel want zoals het er nu naar uitziet moet ik alle twee de workshops aan mijn neus voorbij laten gaan. Die van 29 augustus zeker, maar ik hoop tzt dat ik toch tijd heb en dat er dan nog een plekje is op 12 september (en anders helaas pindakaas).
Werkse nog even en voor daarna Fijne vakantie xxxx

Annemarieke zei

leuk om ze ff te bekijken allemaal!

Wat een goei baas hedde gij! Die heeft maar mooi
in de gaten wanneer er aan de rem moet worden getrokken.
Nu hopen dat de baas ook zorgt dat je je eraan houdt.

Maria V zei

Wat een werk, maar wat zijn ze mooi en leuk geworden. De kleurencombinatie vind ik ook zo mooi. De zon springt er uit.

Marlies zei

Wat een prachtige swaps, Margriet. Ze zien er weer perfect uit. Wat heb je er weer veel tijd aan besteed! Ik zou graag meedoen aan je workshop kalender, maar heb allebei de data al afspraken. Lieve groetjes, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...