Pagina's

maandag 24 augustus 2015

Over caravans, verzendkosten en gratis stempelsets

Hallo lieve mensen,Daar zijn we weer. Ik heb mijn blog ernstig verwaarloost de laatste weken, maar daar had ik een goed excuus voor: ik had vakantie! (-;We zijn 11 dagen naar Italië in de buurt van Rome geweest, waar we een stacaravan huurden op een camping. En over caravans gesproken...... daar heb ik een kaartje mee gemaakt!
Eerst heb ik een paar pogingen gedaan om de caravan in te kleuren, maar omdat ik toch nog moeite heb met het inkleuren van grote vlakken (je kunt ook niet overal goed in zijn hè) besloot ik een andere techniek toe te passen: paperpiecing.
D.w.z. ik heb de caravan op verschillende kleuren cardstock gestempeld en verschillende onderdelen uitgeknipt en op elkaar geplakt. Een klein precisie werkje, maar knippen en plakken ligt met toch nog steeds beter dan inkleuren. (-: De randen van de caravan heb ik wat aangezet met een Spongedauber en Basic Grey inkt.
Jenni Pauli inspireerde me met deze swap voor de basis van de kaart. Bij @denitawright op Instagram zag ik de paperpiecing techniek van de caravan.Dan iets anders. In de vakantie heb ik eens zitten denken.....VERZENDKOSTEN

Tot op heden was het zo dat ik bij bestellingen boven de € 100 de verzendkosten naar een DHL service punt voor mijn rekening nam. Dit komt per 1 september 2015 te vervallen. Ik ben tot dit besluit gekomen omdat ik het niet helemaal eerlijk vind t.o.v. klanten die hier in de regio wonen en elke keer opnieuw de moeite nemen hun bestelling te komen ophalen. Dit scheelt mij best veel tijd en kosten, maar mijn klanten uit de regio merken hier niets van en dat vind ik jammer.
Graag gun ik ook hen een voordeeltje en daarom heb ik iets nieuws bedacht dat voor iedereen gunstig is; een spaarsysteem!


SPAREN VOOR GRATIS STEMPELS
Even kort uitgelegd: bij elke besteding van € 50 aan Stampin’ Up! producten verdien je 1 punt. Bij 10 spaarpunten mag je een stempelset t.w.v. maximaal € 25 uit een actuele catalogus kiezen. Klik hier voor de exacte voorwaarden.Procentueel gezien komt dat ongeveer op hetzelfde neer, maar nu heeft iedereen -van Limburg tot aan Groningen- het zelfde voordeel. Wel zo eerlijk, toch?!Het spaarsysteem is op 18-8-2015 al ingegaan en het vergoeden van de verzendkosten blijf ik nog tot 1-9-2015 doen, dus als je wilt kun je nog dubbel voordeel hebben met een eventuele bestelling uit de kerstgids.Ik hoop dat het duidelijk is, maar mocht je nog vragen hebben dan hoor ik ze graag.

4 opmerkingen:

Cornelie zei

Errug leuk je kaartje met de caravan. Mooie kleurtjes ook!

Sarah zei

Die caravan heb je mooi gemaakt !! Liefs ☆ Sarah ☆

Thea zei

Superleuk kaartje met de caravan, krijg gelijk een beetje heimwee naar de vakantie. Maar gelukkig gaan we nog een weekje met ons huisje op wielen naar het mooie Zuid Limburg in september maar dan gaat hij in de stalling.

Groetjes Thea

Helen zei

Wat een gezellig kaartje weer (als je zin hebt kun je bij Crazy Challenge waar ik in DT zit meedoen met onze paper piecing challenge :-) daar past jouw kaartje mooi bij).
Jammer dat de vakanties er weer op zitten, maar nu kunnen we ook weer lekker knutselen.
Groetjes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...