Pagina's

donderdag 8 oktober 2015

Bos gezocht!


De laatste dagen had/heb ik een beetje last van een dipje. Niks ernstig gelukkig, maar ik zit gewoon niet zo lekker in mijn vel door wat privé-perikelen. Misschien heeft het ook wel met het vallen van de bladeren te maken of is het DE leeftijd, misschien ook niet, wie zal het zeggen? Hoe dan ook, ik liep al een paar dagen met barstende hoofdpijn rond.



En wat helpt er dan beter (althans voor mij) als gewoon even lekker creatief bezig te zijn, zonder enig doel......




In dit geval werd het wat tekenen/schrijven/fotograferen......










De woorden 'bos, gezocht, op de weg' stempelde ik respectievelijk met de Stampin' Up! alfabet stempels Larger than Life, Layered letters en Skinny Mini (laatste is uit de collectie), waarna ik ze nog even overtrok met mijn zwarte marker, zodat ze dezelfde kleur en uitstraling kregen als de zelf geschreven woorden 'voor alle beren'.




Echt, al doende kreeg ik er de grootste LOL in en toen het plaatje compleet was, was mijn hoofdpijn verdwenen. (-:




Nu die $%^&*beren nog....




Dus mocht je nog een stukje bos weten, plies let mie kno. (-;





Built for Free Using: My Stampin Blog

5 opmerkingen:

Anne-Marie zei

In Groesbeek hier zijn bossen genoeg, dus ik zou zeggen ... ;) Herkenbaar, ik weet ook niet of het aan de blaadjes ligt die vallen of de leeftijd ... Hormonen, daar gooi ik het maar op. Chocolade helpt soms, maar ik ben aan het lijnen dus dat wordt het ook niet :(

Marlies zei

Het lettertype van "voor alle" is zo leuk met de kleine dwarsstreepjes erin. Die heb je mooi gemaakt! Hopelijk kikker je wat op van complimentjes en bij het vooruitzicht van een gezellige workshop bij jou op zaterdag. Ik kijk er naar uit!!! Een bos heb ik hier ook niet bij de hand, wel lekkere zandpaadjes, waar mijn boerenfoxje en ik lekker door de modder struinen. Vanmiddag zag ik een eekhoorntje lopen en hoorde tegelijkertijd een specht hakken: puur geluk. Lieve groetjes, Marlies

Anita zei

Kop op meid!!! Soms zit het mee en soms zit het tegen, maar na elke regenbui komt toch weer de zon te voorschijn.
Hoop dat het weer wat beter gaat.
De letters die je maakt, vind ik superrrrrrgaaf!!

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Een supertekst en afbeelding,ik heb er gelukkig geen last van beren. In mijn gezin wel een persoon en dat is knap lastig. Dan zeg ik ook altijd: men lijdt het meest aan het lijden dat men vreest. Ik heb je plaatje opgeslagen, ik zal hem vast wel een keer gebruiken. Heb je je naam erop staan, dan weet de ander dat hij bij jouw vandaan komt?
Groetjes Ingrid

kaneeltje zei

Fijn dat je hoofdpijn met knutselen verdween, je creatie is erg leuk ! Lastig is het dat je minder in je vel zit met al die loslopende beren. Heb hier wel wat bomen maar zeker geen bos....enne beren heb ik zelf genoeg. Heel veel sterkte met je privé beren en een dikke knuffel van mij !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...