Pagina's

dinsdag 20 oktober 2015

Margriet op de Kreadoe / meet-and-greet / snailmail
Op woensdag 28 oktober sta ik voor Stampin' Up! op de Kreadoe in Utrecht. Je kunt dan bij mij of bij één van mijn 5 Stampin' Up! collega's een gratis make-and-take volgen. Hier alvast een sneak peek van de mijne:

Ga jij nu ook op woensdag naar de Kreadoe, dan lijkt het me wel héél leuk om jou -als lezer van mijn blog- eens in het echt te ontmoeten! Als jou het nou ook leuk lijkt om mij een keer te ontmoeten, dan kunnen we naast een make-and-take ook een meet-and-greet houden......((-:
 Dus aan alle lezers van mijn blog wil ik het volgende voorstellen: herken je mij (signalement: klein, zwart Stampin' Up! schort, zwart kort haar en 5 kg te zwaar) op de Kreadoe en spreek je me aan met de SUper geheime code zin "Huppeldepup, ik hou van Stampin' Up!" dan stuur ik jouw persoonlijk na afloop van de Kreadoe gratis-en-voor-niks een originele snailmail met Stampin' Up! spulletjes.

En let op! Zeg je de SUper geheime code zin en doe je daar óók nog een huppeltje bij dan krijg je van mij iets heel leuks extra's in je envelop! ((-:

Oh ja; voor de duidelijkheid, de definitie van een huppeltje:


En de kleine lettertjes: bij twijfel beslist de jury, bestaande uit de enige echte Bij Margriet. Over de uitslag kan niet gediscussieerd worden. Collega demonstratrices zijn van deelname uitgesloten.LOL, ik ben benieuwd!{En ook al komt er niemand, dan heb ik toch al een boel LOL om het schrijven van dit berichtje gehad.}
 

15 opmerkingen:

Ingrid's Scrapfrutsels zei

ha ha, ik ben heel benieuwd hoeveel huppeltjes er op de KreaDoe te zien zijn, dat zal zeker heel hilarisch worden maar geweldig leuk... Hopelijk ga je veel mensen live zien, je beschrijving van wie jij bent is heel duidelijk, dus mensen kunnen niet meer om je heen. Alvast veel plezier op de beurs...

Helen zei

Nou helaas kom ik niet huppelen, maar meeten en greeten doen wij al regelmatig. Heel veel plezier toegewenst en ik hoop dat velen je tegemoet komen huppelen :-) xx

Marit zei

Oh jammer, ik ga donderdag! Veel plezier en SUcces Margriet!

Sarah zei

Jammer . Te ver voor mij !!!
Dat wordt zeker een leuke dag !!

Saskia zei

Hahaha super leuk bedacht :) Daar wordt iedereen vrolijk van, al is het natuurlijk al super om naar de Kreadoe te gaan! Ik ga "helaas" in het weekend dus zal je niet treffen ;) Maak er een mooie dag van! Dat gaan wij zeker ook doen :)

Anita zei

Zooooooo jammer dat ik niet naar de kreadoe ga.....
Ik had me er anders een partij staan te huppelen 😀😀😀.
Succes ennuh...... Houd je zakdoek maar gereed, dat wordt lachen !!

Unknown zei

Ik ga niet naar de crea doe. Maar mag ik heb huppeltje ook bij jou thuis aan de deur komen doen??

kaneeltje zei

Ik snap je voorpret ! Zit nu te schateren op de bank.......Zou er nou stiekem een camera willen installeren om het gehuppel te kunnen zien.....mij zie je helaas niet ( al heb ik er nu wel zin in gekregen). Geniet nog even van de voorpret en volgende week van alle lol als ze voor je staan !

Colien zei

whaaha, nu al spijt van mijn afspraak bij de schoonheidsspecialiste volgende week :-)
Heel veel plezier, hopelijk huppelen er genoeg mensen bij je aan...
grtz. Colien

Unknown zei

Hoe leuk en origineel zeg ....
veelplezier en huppel sprongetjes gewenst ;-) :-)

groetjes Martine

Ineke zei

Ik weet nog niet welke dag ik de Kreadoe kom bezoeken maar voor het geval dat het woensdag wordt: ik heb het huppeltje vast geoefend!

Jacqueline DH zei

Geweldig!! jammer dat ik er niet bij ben!

Crejabeja zei

EEEeeuuuhhh oké als ik het durf doe ik het ...

Ilse zei

Oh wat jammer dat ik niet tot daar kan komen, wel een grote glimlach op mijn gezicht bij het lezen van dit bericht.
Zou heel graag die huppeltjes zien!
Groetjes
Ilse

Miranda V zei

Hahaha met een lach gelezen! Veel plezier op de Krea Doe, ik ben er niet bij dus ik lees je ervaringen wel weer in een gezellig berichtje. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...