Pagina's

maandag 9 november 2015

Stampin' Up! Kerstinspiratie

 
Hoi hoi,


Zijn jullie al aan je kerstkaarten begonnen? Ikke nog lang niet hoor, bij mij is het altijd last-minute werk. En eerst moeten de swaps voor de Stampin' Up! conferentie in Brussel af en moet ik nog wat workshoppies voorbereiden. Maar mocht je op zoek zijn naar wat inspiratie, dan is dit misschien wel iets voor je..... 
Onderstaand de producten die ik gebruikt heb. 

 

Ik wens je een fijne dag. Ik ga snel verder met kraaltjes rijgen mijn Brussel swaps.

 


Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen:

Jantine zei

Mooie kaart!
Succes met je swaps voor Brussel!
Groetjes
Jantine

Ruth zei

Margriet...
Wieder ein top Werk von Dir!
Wundervoll kombiniert, ein echter Eyecatcher!
Herzliche Grüße von Ruth

martina's kaartjes zei

helemaal mooi geworden zo ! geslaagd kaartje
nog een fijne dag,
grtjs,martina
x

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...