Pagina's

dinsdag 3 november 2015

Stampin' Up! Sinterklaas workshopOp woensdag 25 november van 19.30 tot 22.00 uur geef ik een Sinterklaas workshop met Stampin' Up! producten bij mij thuis in Veldhoven. Nu hoor ik je bijna denken 'Huh? Stampin' Up! doet toch niet aan Sinterklaas?' En dan zeg ik 'nee, dat klopt, maar tóch ga ik een Sinterklaas workshop geven! Met een beetje creativiteit komen we een heul end.' Ik kan je beloven dat we iets heel leuks gaan maken (dat met een kleine aanpassing ook ná 5 december nog bruikbaar is!) en dat het een heerlijk knutselavondje wordt.
 De kosten voor deze avond vol inspiratie en gezelligheid zijn € 10,- per persoon en dat is incl. koffie/thee, pepernoten, taaitaai en alle materialen. Heb je nog geen herfst/winter catalogus, dan krijg je die ook nog gratis mee. De avond is niet bedoeld voor collega demonstratrices. Geef je snel op via de mail, want vol = vol. ***UPDATE 4-11: DE WORKSHOP VAN 25-11 ZIT INMIDDELS VOL. HEB JE INTERESSE, LAAT HET ME WETEN, BIJ VOLDOENDE BELANGSTELLING PLAN IK EEN EXTRA WORKSHOP***
 


1 opmerking:

Colien zei

SUperleuk, ik heb je een berichtje gestuurd.
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...