Pagina's

woensdag 6 april 2016

Cadeauzakje | één-na-laatste Weekly Deals


Oh jee, is het alwéér een week geleden dat ik geblogd heb....? Wat vliegt de tijd!Ik ben de laatste bestellingen van de Sale-A-Bration aan het verdelen en verzenden. Het waren 3 hele mooie maanden! Alle klanten SUper bedankt voor de klandizie en nogmaals een hartelijk welkom aan alle nieuwe teamleden. Nu de administratie wegwerken en me weer voorbereiden op alle leuke dingen die komen gaan. Volgende week ga ik naar Amsterdam voor OnStage Local (DE Stampin' Up! conferentie) en dan krijgen wij demonstratrices de nieuwe catalogus al te zien. Oehhhhhhh, ikkenniewachtenie! Maar eerst ga ik heel decadent nog een paar dagen naar Monaco. Wat ik daar dan weer ga doen, dat vertel ik jullie later.Afgelopen zaterdag ging ik met Marie-Claire naar de Knotsgekke Kaarten Dagen. Eigenlijk was ik niet van plan om te gaan, maar Claire had kaartjes gewonnen en vroeg of ik mee ging en ik ben natuurlijk een Hollandse, dus als het gratis is.......(-;Het was een superleuke dag en we kwamen weer veel bekenden uit het Bloggers/Kaarten/Scrap/Stampin'Up! wereldje tegen. Geweldig leuk!! Ik had gedacht dat we het na 2 uurtjes wel gezien zouden hebben, maar we hielden het vol van 11.00 tot 16.00 uur.We kochten o.a. koperkleurig embossingpoeder en dat gebruikte ik op dit label.


Het zakje maakte ik met het Gift Bag Punch Board. Waarom gebruik ik dat leuke bord niet vaker?


Dan nog iets anders. De Weekly Deals gaan verdwijnen! Maar zover is het nog niet. We knallen er nog een laatste keer tegenaan en wel met onderstaande aanbiedingen:


http://www2.stampinup.com/ECWeb/ItemList.aspx?categoryid=180100

Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 12 (correctie!) april. A.s. maandag 11 april doe ik weer een verzamelbestelling de deur uit en als je wilt kun je mee bestellen. Graag via de mail


Ook zag ik dat er weer wat nieuwe items in het Clearance Rack van Stampin' Up! staan. Voor deze producten geldt op=op.Laters!
  


1 opmerking:

Miranda V zei

Echt zo leuk dat je zomaar op de beurs was, vond het echt heel leuk je in het eggies te zien en te spreken! Je label is zo gaaf, heel tof ook met de koper kleur!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...