Pagina's

maandag 18 april 2016

Retired List | Uitverkoop1 juni komt de nieuwe Stampin' Up! catalogus uit. Ik heb hem zaterdag al mogen ontvangen en ik kan je verzekeren dat er heel veel leuke nieuwe producten in staan.Maar het betekent (helaas) ook dat er plaats moet worden gemaakt in het distributiecentrum en veel producten van de oude collectie moeten verdwijnen.Van de producten die plaats moeten maken publiceert Stampin' Up! vanavond om 21.00 uur de 'retired list' op www.stampinup.nl. Op deze lijst staan alle producten, die niet meer terugkeren in de nieuwe Stampin' Up! catalogus en nog slechts tot en met 31 mei a.s. verkrijgbaar zijn. Maar let op! Voor deze producten geldt vanaf vanavond OP = OP!De producten die uit de jaarcatalogus verdwijnen zullen met korting worden aangeboden. 

 

Dinsdagmiddag 19 april, klokslag 16.00 uur doe ik mijn bestelling weg. Wil je iets mee bestellen stuur dan een mailtje. Indien je een bepaald budget in gedachten hebt, vermeld dan s.v.p. ook een 2e keuze, voor het geval je 1e keuze uitverkocht is. Omdat ik morgen nog een workshop geef, mail ik je woensdag de factuur met producten die ik werkelijk voor je heb kunnen bestellen.Ik zou zeggen, sla je slag nu het nog kan! (En vergeet ook niet nog even naar de allerlaatste Weekly Deals te kijken.) 

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...