Pagina's

vrijdag 29 april 2016

OnStage 2016Oh jee ik loop weer 3 weken achter met bloggen. Ik ga me er niet meer voor verontschuldigen, want ik kan het gewoon niet meer bijhouden. )-:Wil je graag up to date blijven van mijn creatieve leventje volg me dan aub op mijn Creatieve Facebookpagina of Instagram. Daar laat ik alles zien wat ik recentelijk gemaakt en mee gemaakt  heb! En dat is weer een hoop kan ik je vertellen. Hieronder een kort verslagje van OnStage in Amsterdam.2 weken geleden alweer was het OnStage (voorheen Convention genaamd) in Amsterdam. Het grote life event vindt tegenwoordig elke half jaar in een ander Stampin' Up! continent plaats. Dit keer in de Noord-Amerika en alle andere Stampin' Up! landen hebben dan tegelijkertijd een Local Event.Dus toog ik via vele omwegen (de trein reed niet) en lange files op vrijdagmiddag naar Amsterdam. Allereerst was er voor een beperkt aantal genodigden een speciale CentreStage bijeenkomst. Om hiervoor een uitnodiging te mogen ontvangen moet je Zilver Elite of hoger zijn. Dat wil zeggen dat je leiding geeft aan een aantal demonstratrices en een bepaalde omzet haalt. Ik prijs mezelf best wel gelukkig dat ik ook tot dit selecte gezelschap hoor.
  

In de Beurs van Berlage kregen we een korte training, wat leuke cadeautjes en een lekker dinertje. De tafels waren sfeervol gedekt. Omdat de hotels in Amsterdag schrikbarend duur zijn ben ik dezelfde avond weer naar huis getreint om de volgende dag heel vroeg en met kleine oogjes weer terug te keren.


Super leuk dat een groot aantal leden van mijn team ook op aanwezig waren. Wel zo gezellig!


We kregen de NIEUWE CATALOGUS, een goed gevulde goodiebag met o.a. producten uit die nieuwe catalogus en heel veel informatie en presentaties. Natuurlijk 'moest' er ook geswapt worden.Omdat OnStage in Amsterdam was wilde ik graag iets maken/geven dat met Amsterdam te maken had. Maar wat is nu iets typisch Amsterdams? Ik denk aan het Rijksmuseum, grachten, Anne Frank, Ajax, de Jordaan en drugs. (-; 


Dus kocht ik op het Centraal Station bij de eerste de beste louche dealer die ik tegenkwam wat  'partydrugs' om in mijn swaps te stoppen. (-;


Time to Party!Ik ponste een heleboel confetti in allerlei maten (mijn duim doet nog steeds zeer (-;) en stempelde een hartje op het plastic zakje van de partydrugs met Stazon. Het zwarte papier stanste ik uit met een Deco Label Framelit en embostte het vervolgens met de Softly Falling embossing folder. De wasknijpertjes beplakte ik met washitape en de tekst Let's Party komt uit de Party with Cake stempelset. De cirkels met OnStage Amsterdam zijn geprint en uitgeponst. Alles met Stampin' Up! natuurlijk. Een boel werk weer, maar erg leuk om te doen!


En omdat ik nog wat tijd over had (uche uche) maakte ik nog wat extra swapjes om uit te delen. Aan de achterkant zit het pepermuntje de partydrug.


Al met al was het weer een superleuke ervaring en heb ik volop genoten.En genieten doe ik nog steeds.....


Elk vrij moment snuffel ik de nieuwe catalogus door. Het liefst buiten in het zonnetje.Puur genieten!1 opmerking:

Colien zei

Leuk om alle foto's (nog een keertje) op rij te zien!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...