Pagina's

vrijdag 23 december 2016

Dank je wel en fijne feestdagen!Mijn laatste werkdag van 2016 zit er op, maar graag wil ik nog even een moment nemen om jullie te bedanken. Of je me nu al langer volgt, of mijn site pas hebt ontdekt, dank je wel dat je de moeite neemt om te komen kijken en lezen. Zonder echte mensen zoals jij die lezen en kijken wat ik maak en deel is er voor mij geen lol aan.Misschien heb ik je wel eens ontmoet, misschien ook niet. Misschien heb je wel eens een bestelling bij me gedaan, heb je een workshop bij me gevolgd of heb je me een kaartje gestuurd. Misschien stuurde je me een mailtje of liet je een reactie achter hier op mijn blog of op Facebook. Maar misschien ook inspireerde ik je wel in stilte met de dingen die ik met heel veel liefde maak...... Hoe het ook zij, zonder jou zou Bij Margriet niet bestaan. En daarvoor wil ik je dan ook met hart en ziel bedanken! 

Alle lezers van mijn blog hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en creatief 2017 toegewenst, ook namens de feestcommissie! (-; Ik hoop van harte dat wij je ook in 2017 mogen blijven inspireren tot het maken van mooie dingen.
Wegens vakantie ben ik afwezig van 24-12 t/m 1-1 en kan ik niet op FB, WhatsApp's, IG of mail reageren (ooooh dat wordt vast heel moeilijk). Vanaf 2-1 zal ik jullie SU vragen weer fris en fruitig beantwoorden.
8 opmerkingen:

Jantine zei

Jij bedankt voor je inspiratie, je gezellige workshops en je vlotte bestellingen en verzendingen en je verjaardagsverrassing!
Geniet van je vakantie en tot volgend jaar!
Lieve groet,
Jantine

Sabine zei

JIj ook bedankt voor je inspiratie en gezellige kletspraatjes. Succes met je vakantie en tot in het nieuwe jaar! Liefs Sabine

Je@net zei

Jij ook bedankt voor de vele leuke, lieve en grappige blogberichtjes en voor alle inspiratie die ik daarbij heb opgedaan.
Fijne feestdagen, geniet van je vakantie en tot blogs in 2017!

Kaartenkraam zei

Ik ben één van die stille bezoekers maar ik kijk ALTIJD en vind hier veel inspiratie. Je maakt geweldige dingen en bent erg creatief. Helaas zijn de SU spullen voor mij onbereikbaar duur.
Ik wens je hele fijne feestdagen en een fijne welverdiende vakantie!

groetjes van Ank

Colien zei

Jij (en Noppes) bedankt voor je leuke berichtjes bij je gave creaties! Tegen die tijd dat je dit leest is de kerst waarschijnlijk al voorbij, dus ga ik jou alle goeds wensen voor het nieuwe jaar!
grtz.Colien

Miranda V zei

Volgens mij moet ik alleen nog een workshop bij je volgen, de rest van de opties heb ik afgevinkt! ;-) Alhoewel, ik weet niet zeker of ik je eens een kaartje heb gestuurd... eentje ontvangen van jou wel. Hele fijne feestdagen en vakantie toegewenst! Ik blijft je in 2017 volgen en toespreken hoor (indien nodig, eens zien of je in 2017 je lesje hebt geleerd!)

Annes Art zei

Jij ook bedankt voor je super mooie blogberichten, ik geniet er van en natuurlijk niet te vergeten je prachtige creaties! Voor jou en je familie ook hele fijne dagen en voor het nieuwe jaar weer veel geluk en creativiteit gewenst!

Marlieke zei

Nou Margriet, jij bedankt voor het delen van je creaties en het schrijven van je leuke stukjes! Heb het al vaker tegen je gezegd, maar het is altijd een plezier om jouw berichtjes te lezen en creaties te bekijken. Jij ook fijne feestdagen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...