Pagina's

donderdag 1 december 2016

Start Eindejaar UitverkoopJoehoe, de eindejaar sale van Stampin' Up! is begonnen hoor! Met kortingen tot wel 60%! De uitverkoop loopt van 1 december t/m 3 januari. Wat zit er precies in de uitverkoop?
- Producten uit het Clearance Rack (OP=OP)
- Producten die nog wel blijven, maar waarvan de voorraad te hoog is (op 4 januari zijn ze weer tegen de normale prijs verkrijgbaar)
- Producten die uit de collectie gaan (OP=OP)
- De bundles met 10% korting uit de najaarscatalogus verdwijnen. Het kan wel zijn dat de betreffende losse stempelsets en ponzen of dies mee overgaan naar het nieuwe jaar, maar dus niet meer als bundle.
Op zoek naar:
Stempels: KLIK HIER
Bundels: KLIK HIER (laatste kans dus om deze met 10% korting te verkrijgen)
Papier: KLIK HIER
De rest: KLIK HIER

Reden genoeg om te shoppen. Ik doe vandaag om 12.00 uur mijn eerste december bestelling weg. Wees er op tijd bij. Bij voldoende belangstelling bestel ik vanavond nog een keer.

Nieuwe voorjaar catalogus en Sale-A-Bration folder
Bestel je vandaag mee dan krijg je van mij automatisch en als eerste een gratis lente/zomer catalogus + Sale-A-Bration folder bij je bestelling. Bestel je later in december dan stuur ik er ook automatisch mee. Je kunt er ook eentje komen afhalen op zaterdag 10 december en dan tevens een gratis make-and-take volgen. Ik heb nog enkele plaatsen vrij. Klik hier voor de details.

Wil jij graag een exemplaar toegestuurd krijgen? Dat kan, stuur met dan een mailtje met je naam en volledig adres (dat scheelt mij een hoop zoekwerk). Vanaf 10 december stuur ik hem je graag toe. Koop je al Stampin' Up! bij een andere demonstratrice, bestel dan de catalogus bij hem/haar. Dat is wel zo eerlijk, dank je.Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...