Pagina's

woensdag 7 december 2016

Mogelijkheden met Wondrous Wreath krans
Met het uitkomen van seizoenscatalogussen, vergeten we soms wel eens de prachtige producten die in de jaarcatalogus staan. Zo ook bijv. de Wondrous Wreath stempelset met bijpassende dies, die vorige jaar al verkrijgbaar waren, maar tijdloos en nog steeds hartstikke mooi zijn. Het is een beetje een traditionele krans maar door verschillend kleurgebruik toch ook heel hip en in alle seizoenen te gebruiken.
Op deze eerste krans gebruikte ik de kleur Crumb Cake als basis. De losse blaadjes en de banner met tekst stempelde ik met VersaMark en emboste ze met Koper Embossing Poeder. De banner met tekst komt uit de set Stitched with Cheer. De koperen bel vond ik bij de Action.
De volgende kransen zijn gestempeld in wat meer traditionele kleuren: de basis is Pear Pizzazz, de losse blaadjes met Old Olive en de besjes met Cherry Cobbler. De banner met tekst is gestempeld met VersaMark en geembost met Zilver Embossing Poeder. Op de zwarte tasjes zien ze er ineens heel hip uit. En ook de zilveren bel kocht ik bij de Action.

Dat de krans niet alleen dienst doet als kerstkrans zie je op de volgende kaart (die ik vorig jaar al eens maakte). De combinatie Crumb Cake, Soft Suede en goud is ook erg mooi.
Tot slot nog een simpel voorbeeldje van hoe je de krans ook in het voorjaar / de zomer zou kunnen gebruiken.
Al met al genoeg mogelijkheden dus met deze mooie set. Mocht je overwegen om hem te bestellen:  a.s. maandag doe ik weer een bestelling bij SU en als alle bezorgdiensten meewerken en geen computerstoringen krijgen, heb je hem nog gewoon voor de kerst in huis.2 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...