Pagina's

woensdag 24 mei 2017

CASEingCASEing? Wat is dat nu weer?CASE betekent Copy And Share Everything. Met andere woorden; kopiëren en delen met elkaar. Het is niet erg als je iets van een ander kopieert zolang je de credits maar aan degene die het verzonnen heeft geeft. Ik zeg altijd 'als ik niet wil dat iets gekopieerd wordt, dan moet ik het niet op internet zetten'. Zo simpel is dat. Zolang je maar aangeeft van wie je het idee hebt, is er niets aan de hand.Dusssss... dat gezegd hebbende laat ik jullie een kaartje zien die ik hartstikke geCASEd heb uit de nieuwe Stampin' Up! catalogus blz. 146. De kleuren zijn in het echt nog zoveel sprekender als in de gids.
 Ik heb er alleen een Nederlands tekstje opgezet. Dat kan nu een stuk makkelijk hè, met al die Nederlandse stempelsets die we in het assortiment gaan krijgen. De 'gefeliciteerd' komt uit de nieuwe set Voor Elke Gelegenheid. (De engelse set heet Tabs for Everything en staat op blz. 43 van de nieuwe catalogus.)De tak en bloemetjes zijn dezelfde als die ik op mijn gisteren gepubliceerde layout gebruikt heb en zijn gemaakt met de Colorful Seasons bundel, blz. 147 nieuwe gids. Het designpapier (DSP) Color Theory staat ook op deze pagina en zit in een pakje van 6" x 6". Alles verkrijgbaar vanaf 1 juni.Ben jij geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up! en heb je nog geen nieuwe catalogus en eigen demonstratrice, dan stuur ik je graag een exemplaar toe. De kosten voor dit leuke ideeënboek  bedragen € 5.95 (incl. verzenden), maar deze breng ik weer in mindering als je binnen 1 maand een bestelling van minimaal € 30 bij me doet. Aanvragen kan via de mail.

6 opmerkingen:

Jantine zei

Mooi Margriet! (Beter goed "gejat" dan slecht verzonnen ;-))
Groetjes
Jantine

martina's kaartjes zei

wat mooi en leuk gemaakt
grtjs, martina
x

Intruderlady zei

Wat ziet dat er gaaf uit!
Liefs,
Kitty

Maria V zei

Zo leer ik ook weer Engels bij ;) Inderdaad is het wel zo netjes om een melding van de maker erbij te zetten. Prachtig kaartje. De kleuren springen van het scherm af en je word er helemaal vrolijk van. Fijne Hemelvaartsdag.

Ellen zei

Nederlandse teksten, leuk! En waarom elke keer het wiel opnieuw uitvinden?! Gaat volgens mij ook helemaal niet ;-) Gaaf ge-CASE-d!

Sarah zei

Super mooi! Zo fleurig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...