Pagina's

dinsdag 23 mei 2017

Make-and-Take bij catalogus afhalenWat ook nog zo leuk en gezellig was vorige week was het weekend, waarin al mijn klanten hun nieuwe catalogus konden komen afhalen. Iedereen die de moeite nam om te komen kon een gratis make-and-take doen.
Wood Crate en Words Stampin' Up!
We maakten een kratje met de Wood Crate framelits inclusief 3 note-cards met een kleine twist naar moederdag. De kaartjes maakten we met de bijpassende Wood Words stempelset. Zowel de stempelset en de framelits zijn vanaf 1 juni te bestellen.Heb jij je verlanglijstje al klaar? Nou ik wel en ik kan je verklappen dat het niet op 1 A4-tje past.1 opmerking:

Marlieke zei

Goedemorgen. Wat gezellig om dit met je klanten te maken tijdens een make & take! Ziet er erg leuk uit. En ik sluit me bij je aanhoor; ook mijn verlanglijst uit de nieuwe catalogus past niet op 1 A4-tje :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...