Pagina's

maandag 22 mei 2017

Een dagje naar de Libelle Zomerweek
Tjonge, jonge, wat een geweldig leuke week heb ik achter me liggen. Laten we eens bij de dinsdag beginnen.
Behoorlijk onverwachts mocht ik op dinsdag namelijk met een aantal teamleden Stampin' Up! vertegenwoordigen op de Libelle Zomerweek. 'Onverwacht' wil zeggen dat ik een dag of 10 eerder een telefoontje kreeg of ik binnen een paar uur een paar mensen wilde charteren die op dinsdag met me mee wilde gaan. Gelukkig reageerden alle dames die ik vroeg meteen heel enthousiast, dus dat was nogal eens snel geregeld. Stampin' Up! bedacht de workshop en stuurde alle spullen rechtstreeks naar Almere. Op maandag kreeg ik van een collega te horen dat er geen decoratie aanwezig was dus in allerijl moest er nog het e.e.a. geregeld worden. Ik stempelde bijv. nog een hele verpakking vol pepermuntjes om weg te geven.
Om 06.30 vertrokken we met 1 auto vanuit Brabant en na heel veel file kwamen we een beetje laat aan in Almere, waardoor het nog even heel hard werken was om de kraam en de workshop pakketjes op tijd af te krijgen. (Dat we ook nog verkeerd liepen en een foto-sessie deden onderweg laat ik maar even achterwege.)
V.l.n.r. Klaartje, Clärle, Lydia, Ikke, Dorothé

Gelukkig hadden we in de auto de zakjes die ieder van ons gemaakt al gevuld met onze visitekaartjes. Dit waren mijn zakjes.
Collega Dorothé had op maandagavond (!) nog een schitterende slinger gemaakt met de Cool Treats bundel. En Clärle stanste 's-avonds laat nog een boel letters uit met de Large Letters om div. bordjes af te plakken. (Overigens zijn beide bundels alleen deze maand nog met 10% bundel-korting verkrijgbaar.)
Stampin' Up! had de te maken kaarten bedacht. De hele dag door kregen we dames aan onze workshop tafel. Sommige waren bekend met Stampin' Up!, maar de meeste nog niet. En een heleboel mensen hadden zelfs nog nooit gestempeld. Wat ze wel gemeen hadden was dat ze allemaal heel vrolijk waren. Wat wil je ook op zo'n leuke beurs, zo'n mooie locatie, zulk mooi weer en een super leuke gratis workshop?! Het was een heel dankbaar publiek moet ik zeggen.
En terwijl ik alles gedelegeerd had en de workshops in volle gang waren, trok ik als opperhoofd ook mijn plan.....
Neeeeeeeeej, dat is een grapje! (-:
We hebben met zijn allen de hele dag door hartstikke hard gewerkt. Aan het einde van de dag reden we moe maar voldaan, met een heleboel file en zo ongeveer via Amsterdam (lol) naar huis, waarna we ter afsluiting in Son buiten op het terras nog een hapje hebben gegeten. Het was een dag met een gouden randje. Voor herhaling vatbaar dus!

4 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke foto's en wat fijn dat het zo'n geslaagde dag was!

alma.heijenk@gmail.com zei

leuk hoor, fijn dat je hebt genoten.

Jantine zei

Wat gaaf! Klinkt als een hele gezellige dag, ondanks het harde werken...
Groetjes
Jantine

Colien zei

Leuk dat al het harde werken is beloond met gezelligheid en mooie herinneringen!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...