Pagina's

zondag 20 augustus 2017

Hello FriendHallo vrienden en vriendinnetjes (-;Eigenlijk zou ik beter bezig zijn met de voorbereidingen van mijn Open Huis van volgend weekend (er is nog plek op 2 sept!) en de nieuwe najaarscatalogus, maar het valt me zwaar om al met de herfst en kerst aan de gang te gaan. Ik wil nog z-o-m-e-r!Daarom doen we nog gewoon een kaartje met de Memories and More Perfect Days samen met het Pick a Pattern Designer Papier. Een erg leuke (kleuren)combinatie vind ik zelf. Het vogeltje knipte ik uit het Pick a Pattern DSP en de stempelset die ik voor de tekst gebruikte heet Hello Friend. Ik vind het zo leuk om dit soort kaartjes te maken.Morgen om 16.00 uur plaats ik weer een bestelling bij Stampin' Up! Heb je nog Bonus Days Coupons vergeet deze dan niet in te leveren. Kijk ook nog eens in de Clearance Rack voor leuke koopjes.Fijn dat je (weer) langs kwam en tot de volgende keer, wat hoogstwaarschijnlijk dan toch met iets uit de najaarscatalogus zal zijn. (-:
 6 opmerkingen:

Je@net zei

Ja van mij mag het ook nog wel even zomeren hoor. Mooie kaart heb je gemaakt met een leuke combi van materialen.
Maar heel stiekem kijk ik toch ook al weer uit naar de nieuwe catalogus. Haha...laat al dat moois maar komen!

Ellen zei

Enig kaartje! Dat vogeltje... zo cute. En ja, ook ik wil nog z-o-m-e-r!

Colien zei

Ja, kom nog maar even met de zon! Ik ben dol op de herfst, maar na een paar weken herfstvakantie mag het nog wel een tijdje zonnig zijn... Net als je kaartje: tof!
grtz. Colien

Sarah zei

Wat mooi zo! Voor mij ook zon en zomer aub!

Linda Visser - van der Velden zei

Onwijs toffe kaart, mooi qua kleuren en design! Groetjes, Linda

Annemarie en Merit zei

Hele leuke kaart, gaaf papier heb je gebruikt!
Groetjes, Merit en Annemarie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...