Pagina's

woensdag 16 augustus 2017

KomkommertijdBoy-oh-boy, wat is het rustig. Het is echt komkommertijd.Als Stampin' Up! nu komkommer stempels in hun assortiment zou hebben, zou ik er meteen een komkommerkaart mee maken, maar helaas. 😉 In plaats daarvan organiseerde ik een Raad & Win spelletje op mijn Creatieve Facebookpagina Bij Margriet.Mijn eerste rol Wired Striped Ribbon is al op. ◾️◽️◾️ De vraag is: waar denk jij dat ik het aan opgemaakt heb?Als je wilt meedoen met het raadspelletje zet dan je antwoord onder in de reacties op mijn Facebook Pagina en like mijn pagina. Komend weekend verloot ik 4 x 1 meter van dit mooie nieuwe lint onder de reacties. Iedereen mag meedoen.Het lint staat overigens in de najaarscatalogus en is vanaf 1 september te bestellen. Er zit een heel klein ijzerdraadje in waardoor het heel mooi te vormen is.A.s. maandag 21 augustus plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Het uitverkoop rek (Clearance Rack) is weer aangevuld. Neem eens een kijkje en vergeet je Bonus Days Coupons niet in te leveren als je die nog hebt!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...