Pagina's

maandag 28 augustus 2017

Nieuwe Stampin' Up! najaarscatalogus
Ben jij klaar voor 55 pagina's boordevol inspiratie? Vrijdag 1 september komt ie online.Blader je liever door een papieren exemplaar dan stuur ik er graag 1 naar je op (NL only), mits je nog geen eigen demonstratrice hebt tegen de verzendkosten € 3,12. Je kunt er ook 1 gratis afhalen tijdens mijn Open Huis op 2 september om 11.00 of 14.00 uur en tegelijk een heleboel inspiratie opdoen, producten in het echt bekijken en als je wilt een gratis Make-and-Take volgen. Wel graag even opgeven via de mail zodat ik weet wat ik moet voorbereiden.
Vaste klanten krijgen uiteraard automatisch een gids bij hun eerstvolgende bestelling.
Bedankt voor het langskomen en geniet nog even van het mooie weer! Ik ben helaas al een paar dagen niet fit, dus het is een beetje rustiger als dat ik had gewild hier zo tegen het uitkomen van de nieuwe catalogus. Hoop dat ik morgen wat kaartjes op de foto kan zetten.  
1 opmerking:

Jantine zei

Beterschap. Margriet!
En ik kan niet wachten tot het vrijdag is...
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...