Pagina's

maandag 25 september 2017

Collectors itemsOh jee, mijn voorraadje labels was weer op en er moesten bestellingen de deur uit. Mijn trouwe klanten weten wel dat er hier geen bestelling weg gaat zonder zelfgemaakt bedanklabel of -kaartje. Dus hup, aan de slag!Voor sommige klanten zijn het inmiddels echte collectors items geworden. Ik hoor tenminste regelmatig dat ze al mijn labels nog bewaard hebben. Bij de een liggen ze in de la, bij de andere zag ik ze op een prikbord hangen of als een slinger aan de kast. Echt SUperleuk om te zien! De volwassen-versie van Smurfen, Wuppies, moestuintjes of voetbalplaatjes van de Albert Heijn, zeg maar. In zeer beperkte oplage en alleen Bij Margriet verkrijgbaar. Hier word ik blij van. (-:Het wordt wel steeds lastiger om iets origineels te verzinnen hoor. Voor deze bestelronde maakte ik labels met de Banner Triple Punch en papier uit de Hello Friend Heat Embossing Project Kit.De kaarten die eigenlijk met de kit gemaakt 'moesten' worden konden me niet zo bekoren.


Vandaar dat ik het papier voor de labels gebruikte. Overigens zijn labels natuurlijk ook heel geschikt om van je restjes papier af te komen, omdat je er maar heel weinig van nodig hebt. Het hartje en de tekst komen uit de stempelset Wood Words en de tekst emboste ik met koper embossingpoeder. Dat laatste gaat heel goed en gemakkelijk.Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. In ieder geval leuk dat je weer langs kwam en geniet allemaal van het prachtige nazomer weer.3 opmerkingen:

Je@net zei

Ze zijn weer leuk, Margriet!

Ellen zei

Leuke labeltjes!

Jantine zei

Heel leuk, Margriet. Ikbewaar ze ook, maar doe er ook wel eens hergebruik mee :-)
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...