Pagina's

zondag 24 september 2017

Een herfstswap. Wat is dat dan?De meteorologische herfst was al lang begonnen. De astronomische herfst inmiddels ook.Dus vond mijn teamgenootje Klaartje dat de tijd daar was om een herfst-swap voor ons team te organiseren. Kennen jullie het blog van Kaartje van Klaartje? Neem eens een kijkje, ze maakt erg leuke dingen.Iedereen uit ons team die mee wilde doen maakte 5 dezelfde herfst of halloween kaartjes van 7,5 x 7,5 cm en levert deze bij Klaartje in. Nadat Klaartje ze eerst allemaal bewondert heeft (zo leuk, zij is de enige die ziet wat er allemaal ingeleverd is), verdeeld ze ze weer onder de deelnemers en zorgt dat iedereen 5 verschillende kaartjes ter inspiratie terug krijgt.Natuurlijk heb ik me ook opgegeven en begon er zoals gewoonlijk weer veel te laat aan. Daarnaast kon ik me ook weer niet helemaal aan de opdracht houden, dus deed ik iets anders. Lastig is dat toch. Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik daar op een cursus punt-aftrek voor, omdat ik meer deed dan gevraagd. Ik dacht dat extra vlijt beloond werd, maar het tegendeel was waar. Ik hoop dat mijn teamies het wel kunnen waarderen..... (-;
Seasonal Layers Thinlits DiesMaar ik dwaal af. De swap! Voor de allereerste keer sinds ik met Stampin' Up! in aanraking kwam gebruikte ik de kleur Cajun Craze. Hoe is het mogelijk? Cajun Craze waar was jij al die tijd? Zo'n prachtige herfstkleur en zo mooi te combineren...De swap is inmiddels wel af. 15 stuks in het totaal. Helaas kan ik er nog niet meer van laten zien. Eerst zal Klaartje ze bewonderen, verdelen, inpakken en weer versturen naar de andere  deelneemsters.Even afwachten dus nog. Ondertussen kunnen jullie misschien wel alvast een lijstje maken met spulletjes die je nog graag wilt bestellen? A.s. woensdag bestel ik namelijk weer. Je bestelling moet deze keer wel echt uiterlijk dinsdag om 18.00 uur bij me binnen zijn, wil hij nog mee kunnen. Mijn 'baas' (dat ben ik dus) heeft namelijk een paar dagen vakantie voor me geregeld. Verplicht! (-: Wil je mee bestellen stuur me dan voor dinsdag 18.00 uur een mailtje met je wensen en ik regel het nog voor mijn vakantie voor je.
 

2 opmerkingen:

Jantine zei

Goed vooruitzicht, een paar dagen vakantie! En leuk zo'n swap.
Groetjes
Jantine

Marlieke zei

Cajun Craze.....ook nog nooit gebruikt....
Alleen al de foto van al je herfstblaadjes ziet er gezellig uit. Leuk, zo'n swap!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...