Pagina's

zondag 17 september 2017

Mag ik je voorstellen aan....Mijn Creative Journal2 weken geleden ging ik met mijn vriendin Marie-Claire naar Utrecht op zoek naar inspiratie voor ons travelersnotebook cq journalingbook cq creativejournal cq doedori cq midori, ofwel geen-idee-hoe-je-het-noemen-moet-album. We willen er allebei zo graag in werken, maar wisten niet goed hoe te beginnen.We schreven ons in voor het Stationary Cafe van Cafe-Analog. Het Stationery Cafe is een wisselende openbare, locatie waar journalers, snailmailers, stationerylovers en andere creatievelingen elkaar kunnen ontmoeten en contacten leggen in een gezellige omgeving.En inspiratie deden we zeker op! Dit wereldje is toch echt heel anders dan wij gewend zijn. We konden in elkanders journaling album kijken (oh wat een creatieve mensen zijn er toch), mochten stempeltjes (weer van een heel ander soort dan die ik thuis heb) en washitape van de organisatrice gebruiken en maakte gezamelijkheid een cirkel van Washi Tape voor in je album. Op de foto zie je me hard aan het werk.


En ook Marie-Claire was aan een pagina begonnen.Aan het einde van de middag moesten alle albums nog even op de foto. Stuk voor stuk prachtige zacht leren albums op één na......Die van mijn natuurlijk. Die is gewoon van echt-leer-van-een-nep-koe met zwarte hartjes. Hij valt behoorlijk uit de toom. Maar who cares? Ik vind hem leuk en je kunt er hetzelfde mee als de rest. Ik heb vooralsnog ook geen behoefte om een andere aan te schaffen. Maar wie weet.... wat niet is kan nog komen. (-;Thuis heb ik mijn pagina nog afgemaakt en ik vind hem echt kei leuk geworden.


Ik wil er graag in verder werken en denk dat ik hem maar mijn Creative Journal ga noemen. Alles kan en alles mag, dus ook dingen die niet van Stampin' Up! zijn, dat is het fijne. Ik wil gewoon lekker creatief bezig zijn.Een heel andere stijl dan dat jullie van mij gewend zijn hè. Ik ben benieuwd wat je er van vindt?
 

7 opmerkingen:

Ellen zei

Gaaf! Superleuk dat jullie naar Utrecht zijn gegaan. En niet voor niets zo te zien.

Maria V zei

Geweldig en wat een belevenis. Veel geleerd en zeker nu al je 'huiswerk' mooi uitgevoerd. Toppertje.

Marlieke zei

Dit herken ik. Geweldig leuk!
Ik heb ook al lange tijd een TN, een planner en een Bullet Journal waar ik creatieve uitspattingen in heb. En nog steeds ben ik an het denken/ twijfelen of ik die online wil delen. Ik kom er maar niet uit. Vooralsnog dus niet gedaan...
Veel plezier met jouw Creative Journal!

Je@net zei

Leuke foto's en wat een gezellige en creatieve dag hebben jullie gehad. Ook je pagina is heel geslaagd. TOP!

kaneeltje zei

De stijl is wel wat anders maar ook hier toch weer veel zwart/wit 😛! Wel fijn om af en toe iets heel anders te doen ! Krijg je weer inspiratie door !

Sarah zei

Super leuk! En zeker met die tapejes!

Nicole Parmentier zei

Wat gaaf Margriet! Altijd goed om de creatieve sappen eens een andere kant op te laten stromen..'Out of the box' into the journal zeg maar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...