Pagina's

vrijdag 10 november 2017

CentreStage, OnStage en echte post is leukerHoi hoi,En dan is het al weer vrijdag. Een spannende dag, want vandaag start het eerste deel van OnStage; CentreStage. Alleen de demonstratrices die Zilver Elite of hoger zijn krijgen hiervoor een uitnodiging. Het is dus maar een select gezelschap. Vandaag vind ik het extra bijzonder omdat ook één van mijn downlines mee mag.Wat gaan we zoal doen op CentreStage? Allereerst genieten van de entourage, decoratie en altijd prachtig gedekte tafels. Lekker bijkletsen Netwerken met andere leaders, een kleine training, een etentje, een cadeautje uitpakken én.........We krijgen vanavond als aller-, allereerste de voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration folder in onze handen!Oh, oh, oh. Ik ben zo benieuwd. Het voelt als Sinterklaas. Maar dan zonder pepernoten en Zwarte Pieten.Ik heb er dit keer voor gekozen om niet te blijven overnachten. Het is dus met de auto op en neer naar Utrecht, in mijn eigen bedje slapen en morgen in alle vroegte weer terug met maar liefst 22 van mijn teamleden. Ik ben zo TROTS. Het belooft een ontzettend gezellige dag te worden! Mijn swaps staan klaar, mijn special swaps staan klaar, mijn nieuwe kleren liggen klaar, mijn tas staat klaar. Kortom ik ben er klaar voor. (-:Welnu, genoeg geschreven. Een verslag van OnStage volgt uiteraard z.s.m. Maar jullie komen natuurlijk ook nog om iets creatiefs te spotten?Iets te vieren?


Echte post én dan nog zelfgemaakt ook, is veel leuker.Fijn weekend! (Niet vergeten: maandag bestel ik weer) 

4 opmerkingen:

Renate zei

Veel plezier!!!

Ellen zei

Wat leuk en spannend allemaal! Heel veel plezier. Prachtig kaartje trouwens :-)

Je@net zei

Super mooie kaart, Margriet.
En heel fijne dagen gewenst!

Colien zei

Je hebt vast genoten gisteren en voor vandaag ook veel plezier!
Je kaart is tof...
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...