Pagina's

zondag 12 november 2017

Mijn OnStage swaps + live video


Goedeavond allemaal.Wat een geweldig weekend heb ik achter de rug. 11 november is namelijk de dag dat ik......{Stuiter-stuiter-stuiter}Ik mag het nog niet vertellen. )-: Later in de week meer over het fantastische nieuws. Maar mijn swaps mag ik natuurlijk al wel laten zien. Dit waren ze:
 


11 november was het behalve een memorabele dag voor mij ook Sint Maarten. En mede door de leuke nieuwe stempelset Color me Happy ontstond het idee om een lampionnetje te maken.

Color me Happy Stampin' Up! € 2350 stuks maakte ik er en alles met de hand geknipt en gesneden. Dus geen dure stansen of ponsen nodig. (-;


Wil je weten hoe? Maandagavond 13 november om klokslag 20.00 uur laat ik het live zien op mijn Creatieve Facebook PaginaKom je kijken?Op die zelfde Facebook Pagina pakte ik vanmiddag ook live alle gekregen swaps uit. Wat een bjoeties zaten er weer tussen. Het filmpje blijft gewoon online staan dus neem vooral even een kijkje. Zoveel inspiratie wil je niet missen.Morgen om 12.00 uur bestel ik weer. Wil je nog iets mee laten komen, laat het op tijd weten.
Fijne avond nog!

6 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Jhee wat een klus moet dit geweest zijn! Maar wel superleuk, ben benieuwd of jullie ook langs de deuren zijn geweest.. ha ha, zou een mooie optocht zijn!

Maria V zei

Ja natuurlijk, makkelijk maken is er bij Margriet niet bij ;) Maar ik moet zeggen....ze zijn FANTASTISCH. Diepe buiging voor de creatie en het werk wat jij er heb ingestoken.

Je@net zei

Nou....jij weet de spanning er wel in te houden, Margriet. Ben benieuwd!
Wat een gave lampionnetjes heb je gemaakt. Wat een werk zal je daaraan gehad hebben, joh. Maar het effect is super leuk!

Colien zei

Heel leuke lampionnetjes, ziet er SUper uit, zeker met al die lichtjes aan.
Je vestje met margrieten is ook geweldig, tof dat je zoiets gevonden krijgt!
Ik heb het filmpje gevolgd, wat een gave swaps, iedereen heeft er op eigen manier veel aandacht aan besteed, gaaf.
grtz.Colien

Sarah zei

Ik vind dit zo super! Echt mooi gemaakt. Wij vierden vrijdag Sint Maarten, piep maar eens in mijn blogberichten van vrijdag en zaterdag. Xx

Ellen zei

Wat een geweldig idee! Het ziet er supergaaf uit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...