Pagina's

zondag 26 november 2017

Gratis verzendactie van Stampin' Up!Eerder had ik aangekondigd dat er op 27 november nog een extra FlashSale zou zijn. Inmiddels is het duidelijk dat dit geen korting op producten maar een gratis verzendactie is.D.w.z. álle bestellingen, groot of klein, die op maandag 27 november worden gedaan, worden door Stampin' Up! gratis bij jou thuisbezorgd.

Er zijn 2 mogelijkheden:
- Je mailt je bestelling voor morgenavond 19.00 uur aan me door en ik regel de rest.
- Of je plaatst voor 23.50 uur zelf een bestelling in mijn online winkel. Hiervoor moet je wel een account aanmaken en heb je een creditcard nodig.Dus heb je nog mesjes of lijm of andere dingen nodig, maar wachtte je met bestellen i.v.m. de verzendkosten? Niet meer nodig. Gewoon vandaag of morgen aan mij doorgeven! Kleine lettertjes: deze actie geldt uiteraard niet voor klanten uit België. )-: 

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...