Pagina's

maandag 25 februari 2019

Gratis paasslingerWat is het heerlijk weer hè mensen. Ik heb het voorjaar al helemaal in mijn bol.Afgelopen weekend stond dan ook al in thema van de lente. Vrijdag had ik een gezellige K3,- avond waar we een leuk doosje voor op de paastafel maakten. (Dat laat ik later nog zien.) En omdat ik er plezier in had en het heel relaxt vond om te doen, maakte ik nog wat extra haasjes.


En je weet hoe dat gaat met hazen en konijnen..... zij 'lusten er wel pap van' en voor dat je het weet heb je er een heleboel. (-;


De haasjes zijn gemaakt met de Best Bunny stempelset en Bunny Builder pons van Stampin' Up! Voor Stampin' Up! begrippen heeft de bundel een hele schappelijke prijs van € 36,75 en deze is bij mij te bestellen.En al doende bedacht ik dat het wel heel leuk zou zijn om een voorjaarshoekje in huis te maken. Zo gezegd, zo gedaan.


Wil jij ook zo’n voorjaarshoekje kunnen maken? Dat kan!Je krijgt de slinger GRATIS bij een Stampin’ Up! bestelling vanaf € 50 t/m vrijdag 1 maart 2019 16.00 uur. Een slinger bestaat uit 5 haasjes van ong. 14,7 x 8,2 cm en 2 meter touw en komt in een leuke envelop met extra haasje, die je evt. als aanvullende decoratie kunt gebruiken. Maximaal 1 gratis slinger per persoon. 
A.s. vrijdag bestel ik weer bij Stampin' Up! Mail gerust als ik iets voor je kan mee bestellen.Zonnige groet,

Margriet 

4 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

wat een gave pons is dit, enik benheel benieuwd naar de derde foto....daar zullen er dan nog veel meer op staan....
Leuke slinger heb je ervan gemaakt, en ik ga die haas achteraan...chocolade...mmmmm

liefs Annemarie en merit

Je@net zei

Echt weer zó leuk gedaan, Margriet!

Ellen zei

Geweldig jouw paashoekje! Vooral die tekst... gaaf!

Jantine zei

Gezellig hoor! Die haasjes zijn tof en chocola...mmmm!
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...