Pagina's

vrijdag 1 maart 2019

Sale-a-Bration nieuwe gratis cadeaus + nieuwe bijpassende producten


Nieuwe Producten verkrijgbaar 

 

Vanaf vandaag zijn er nieuwe dies en een pons verkrijgbaar die perfect bij diverse Sale-a-Bration producten passen. Zo zijn er stanzen voor de Kikkers, de Cupcake, de Calla en de 4 Seizoenen  stempelset. Ook is er een label-pons die weer heel mooi bij de Door Dik en Dun / Part of My Story stempelset past.

Klik hier voor een scherper beeld in de folder.De Call Me Cupcake set heeft een boel leuke extra's. Zoals een gave taartstolp en -schaal en enkele leuke taartstekers. Ik maakte er bijvoorbeeld deze gave kaart mee.


Door de nieuwe stanzen vind ik de Hello Cupcake stempelset nóg aantrekkelijker geworden. Een must-have in je collectie.De actie loop van 1 t/m 31 maart, maar zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang, want op=op.3e ronde Sale-a-Bration cadeaus 

 

Ook vanaf vandaag kun je bij een bestelling vanaf € 60 kiezen uit de volgende nieuwe Sale-a-Bration cadeau’s:


Klik hier voor een scherper beeld in de PDF folder.  Vanmiddag om 16.00 u plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! Wil je mee bestellen mail het me op tijd door.Ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend en voor wie gaat carnavallen; veul leut!Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Miranda Boels zei

Hoi Margriet,
Ik zag jouw superleuke kaartje en ben zo brutaal geweest deze te CASEn. Uiteraard heb ik gelinked naar je website voor credits. Hoop dat je het niet erg vindt.
Groetjes, Miranda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...