Pagina's

vrijdag 15 november 2019

OnStage -> NonStage | Christmastime Is Here


Op het moment dat ik deze blogpost schrijf is er in Dortmund de grote Stampin' Up! conferentie OnStage aan de gang.



Om persoonlijke redenen ben ik deze keer niet van de partij. Het is voor mij deze keer dus NonStage, maar mijn maar mijn lieve collega’s houden me toch wel op de hoogte en spammen me de ene na de andere foto. Zo ben ik er toch een beetje bij. (-;



Voor mijn teamgenootje die wel voor 3 dagen naar Dortmund is afgereisd maakte ik uiteraard toch een klein cadeautje.






Er zat een armbandje in als herinnering aan dit voor haar wel heel bijzondere avontuur. Ik hoop dat ze een paar fantastische dagen heeft!



Wat een prachtig papier is dat Brighty Gleaming Specialty DSP toch! Helaas is het al helemaal uitverkocht. Voor veel producten geldt immers zolang de voorraad strekt. Heb jij nog spulletjes op je verlanglijstje staan die je perse wilt, wacht dan niet te lang met bestellen. Vanmiddag om 16.00 uur plaats ik weer een verzameling bestelling. 



Op = op geldt sowieso ook voor alle producten uit de speciale Christmastime Is Here Suite. Deze suite staat niet in de gids, maar je kunt er hier alles over vinden. Ik licht er een paar producten uit.



152154 Christmastime Is Here Specialty DSP € 18


Deze 12 vellen van 12 x 12" met goud folie accenten kosten € 18. Het zijn 3 verschillende designs en je krijgt van elk design 4 vellen.



153944 Christmas Rose Bundle € 73,75


Er is een bijzondere bundel. Uiteraard zijn de stempels ook los te verkrijgen.


152431 Christmas Rose Stamp Set € 46



Deze stempelset is echt prachtig en uniek. Het is een combi van 1 Cling en 12 Photopolymer stempels. Je stempelt eerst de grote Cling roos en stempelt er dan met de Photopolymer rozen-deeltjes overheen voor extra diepte en details.



153947 Christmastime Is Here Suite € 137


Alle onderdelen zijn los te verkrijgen, zolang de voorraad strekt. Voor alle losse prijzen verwijs ik je graag even naar de website.



Onderstaand een paar voorbeeldjes die gemaakt zijn met de Suite.










Tot slot nog even aandacht voor mijn speciale Trimmer actie. Bestel je in de maand november bij mij voor € 50 dan mag je de trimmer voor € 20 mee bestellen. (Normale prijs € 30.)



152392 Paper Trimmer. Speciale actie prijs € 20



Dat was het weer voor vandaag. Ik wens je een fijn weekend,

Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een mooi en lief cadeautje heb je zo gemaakt, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...