Pagina's

maandag 4 november 2019

Verjaardagskaarten oktober | Hostess Code novemberEn dan is het alweer 4 november. Niet te geloven hoe snel de tijd gaat.


In de maand oktober heb ik natuurlijk weer de nodige verjaardagskaartjes verstuurd. Dit zijn ze.


Ik hield het deze keer in de herfstsfeer.Met de komst van een nieuwe maand is er natuurlijk ook weer een nieuwe Hostess Code. Voor de maand november is dit

MYEZWQ3K 


Gratis cadeau oktober bij een ONLINE bestelling vanaf € 75 IN MIJN WEBSHOP:Glitter Enamal Dots t.w.v. € 8,50.


Wat houdt het in?

- Het principe is als volgt; webshop-bestellers delen samen de Stampin' Rewards die je van Stampin' Up! bij een grotere bestelling krijgt.

- Indien je zélf in mijn webwinkel voor een bedrag van minimaal € 75 bestelt en daarbij bovenstaande hostess code gebruikt, dan krijg je in december deze prachtige Glitter Enamel Dots thuis gestuurd. Uiteraard met een leuke Margriet bedank kaart.

- Je krijgt dit cadeau dus alleen als je zelf online in mijn webshop bestelt én de hostess code gebruikt.

- Gebruik deze code alleen voor je bestellingen tot € 200. Bestel je voor € 200 of meer, gebruik dan geen code want dan heb je zelf recht op 10% (of meer) Stampin' Rewards.

- Je bestelling wordt rechtstreeks vanuit Stampin' Up! Duitsland met UPS bij jouw thuis bezorgd.

- De bezorgtijd is in de regel 3 á 4 werkdagen, uitzonderingen daargelaten.

- Verzendkosten zijn standaard € 5,95, ongeacht de hoogte van je bestelling.

- Betaling in de webwinkel kan vooralsnog alleen met een creditcard. In de toekomst zal hier verandering in komen. Het gebruik van een prepaid credit card is mogelijk.

- De hostess code is geldig tot de laatste dag van de betreffende maand 23.30 uur. Daarna sluit ik de order en bestel ik de cadeautjes voor alle deelnemers. Deze worden bij mij thuis bezorgd en ik zal ze in de 2e week van de nieuwe maand met een leuk bedankkaartje naar je toesturen. De verzendkosten hiervan neem ik voor mijn rekening.

- Bestelde je voor minder dan € 75 in mijn webshop, dan krijg je ook een bedankkaartje maar dan met een kleiner cadeautje.

- Klik het vinkje bij No Contact niet aan, want anders kan ik je adres niet zien.

- Maximaal 1 geschenk per maand.

- Let op: mijn spaarsysteem is niet geldig bij een bestelling in mijn webwinkel.

- Heb je vragen, laat het me weten. Ik help je graag.Heb je liever dat ik je bestelling verzorg? Bestellen kan dagelijks, verzendkosten zijn dan standaard € 5,95. Kom je liever afhalen of wil je een andere manier van bezorgen? Daarvoor is de verzamelbestelling. A.s. vrijdag om 16.00 uur plaats ik weer een.Groetjes en een fijne dag nog!

Margriet

1 opmerking:

Annemarie en Merit zei

Wat een ontzettende leuke herfst-verjaardagskaartjes, super!

Groetjes, Merit en Annemarie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...