Pagina's

dinsdag 10 december 2019

Gratis verzending | heel veel hertjes met videotutorialOh dear! Wat een boel kerstlabels zijn dat.


Ik maakte ze met Stampin’ Up! producten. Ja, óók die hertjes zijn van SU. Hoe dan? Je ziet het in mijn YouTube filmpje.


Vind je mijn filmpje leuk? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal. Dan krijg je automatisch een melding als er een nieuwe video is verschenen. (-:En met die labels maakte ik weer leuke kerstkaarten.


Tot slot nog een heel belangrijke mededeling.


A.s. woensdag 11 december gratis verzending binnen NL bij een bestelling vanaf € 40! Geef je bestelling z.s.m. aan mij door via een mailtje en dan bezorgt Stampin’ Up! het rechtstreeks bij jouw thuis. Let op: de verzamelbestelling van a.s. vrijdag komt met deze actie te vervallen.Leuk dat je (weer) langs kwam en graag tot de volgende keer.Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Annemarie en Merit zei

super leuke labels, en leuke kerstkaartjes heb je ermee gemaakt!!

liefs Annemarie en Merit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...