Pagina's

zondag 8 december 2019

Mix It Up | A Dream Came True | GoodiebagsOnlangs is onze dochter Ivy een schoonheidssalon begonnen. Ik schreef er hier al eerder over. Natuurlijk wilde ik dat graag vastleggen in mijn album. Op deze layout gebruikte ik diverse producten van verschillende merken.


Voor de opening van de salon voor vrienden en familie maakte ik een aantal leuke goodiebags. Daarin zat een kortingsbon, een roze badbruishartje en een proefje van een heerlijke dagcrème.


Ik vind het echt superleuk om haar daarmee te kunnen helpen. Natuurlijk kan Ivy nog heel veel nieuwe klanten gebruiken. Mocht je interesse hebben in een afspraak mail me dan vrijblijvend voor informatie. En als je mijn naam noemt bij het maken van een afspraak krijg je vast ook zo'n leuke goodiebag. (-; (Zolang de voorraad strekt.)Bedankt voor je bezoekje en een fijne dag. Groetjes,

Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er super leuk uit, Margriet. En veel succes gewenst voor je dochter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...