Pagina's

zaterdag 28 december 2019

Stampin' Up! Secret Santa Swap



Hallo allemaal!



Ik hoop dat jullie de kerstdagen goed zijn doorgekomen? Wij in ieder geval wel en ik heb weer een heleboel leuke foto's die gescrapt kunnen worden. (-:



1e kerstdag begon bij mij met het uitpakken van mijn Secret Santa Swap. Eindelijk, want die lag al veel te lang onder de boom naar me te lonken! Ook dit jaar hadden degene van Team Bij Margriet die mee wilden doen lootjes getrokken voor het maken van een suprise. Voor de verandering deze keer niet met Sinterklaas, maar een keer met kerst. De bedoeling was een surprise te maken/cadeautjes te kopen die in een brievenbusdoosje pasten. En iedereen moest wachten met uitpakken tot kerstochtend.



Dit jaar had ik Marijke en omdat ik wist dat het Let It Snow Specialty Designer Series Papier haar favoriete papier uit de najaarscatalogus is, besloot ik daar wat mee te doen.



Ik pimpte een brievenbusdoosje met het bovenstaande design papier...






 En maakte met het Envelope Punch Board 6 precies passende doosjes voor erin....






Uiteraard fabriceerde ik ook een gedicht en plakte dat in de binnenkant van het doosje...






De doosjes konden er gemakkelijk uitgehaald worden

 




En daarin zaten de cadeautjes...











Omdat ik wist dat Marijke graag mini albumpjes en andere mini creaties maakt, zocht ik wat Stampin' Up! spulletjes bij elkaar voor een mini albumpje. In de kleuren waarvan ik hoopte dat ze ze mooi zou vinden....












En natuurlijk ook wat lekkers voor onder het knutselen. Mini Milka chocolade reepjes, omdat haar lievelingskleur paars is....






Ik hoop dat ze het leuk vond en dat ze de spulletjes werkelijk kan gebruiken.



Zelf werd ik schandalig verwend door Eva. Ik kreeg een bijzonder gevouwen kaart met een heleboel pakjes...






En in die kaart een leuk gedicht....






Met wel héél veel leuke cadeautjes! Bofkont dat ik ben.






En ook nog een leuk zelfgemaakt mini-albumpje...






Onze besloten Team Bij Margriet Facebook groep ontplofte op 1e kerstdag met allemaal leuke foto's van surprises en cadeautjes. Eerste kerstdag kon al niet meer stuk.




Erg leuk om te zien hoeveel moeite iedereen voor elkaar gedaan had. En op deze manier heb jij ook een beetje kunnen meegenieten.



Groetjes en tot de volgende keer,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...