Pagina's

donderdag 17 september 2020

Glitter & Gold | Q & A

 

Hallootjes!

 

Glitter & Gold! Wie houdt er niet? Nou, Missees in ieder geval wel! 

 

 


Ik maakte deze slimline kaart met een van de bijzondere formaat Crafty Bags en de gouden sequins van de Missees collectie. Allereerst koos ik een leuke tekst van een van de Rub-on vellen en wreef deze op het zakje. 

 

 


 

Ik deed wat gouden sequins in het zakje plus ook nog wat extra gouden kraaltjes zodat de sequins beter kunnen bewegen. De sluitstrip van het zakje werkte ik weg onder de feestelijke Missee. En aan de rechter zijde plakte ik het zakje met een lijmroller precies onder de hartjes vast. Zo zie je niets van de lijm en is het zakje toch stevig bevestigd. 

 

Hieronder in het filmpje kun je zien hoe de kaart mooi schudt. 

 

 


 

 

Met al die leuke spullen van Missees kun je echt van elke kaart een feestje maken! Ik post nog even een paar plaatjes van respectievelijk de Rub-ons, Sequins en Crafting Bags waarover ik schreef.
Tot slot wil ik nog wat vragen over Missees beantwoorden die ik al diverse keren gekregen heb:

Q. Kun je Missees bij mij bestellen?

A. Nee, dat kan niet. Ze zijn vanaf 29 sept. 2020 verkrijgbaar bij de reguliere hobby(web)winkels. Vraag jouw favoriete hobbywinkel ernaar. 

 

Q. Verdien je ook iets aan Missees?

A. Nee, ik heb geen aandelen en ik krijg ook geen provisie. Ik zit enkel in het Designteam van Missees en maak wat reclame, omdat ik 1) de producten zo leuk vind en 2) Karin Joan wil helpen met haar droom de wereld met Missees te veroveren. 

 

Q. Ga je ook workshops met Missees geven?

A. Nee, dat staat niet op de planning.


Zo. Is dat ook weer duidelijk. (-;

 

Leuk dat je langskwam. Voor morgen heb ik al een blogpost klaar staan met een leuke CAS kaart (geen Missees). Kom je dan ook weer kijken?


Groetjes,

Margriet

1 opmerking:

Ellen zei

Supergaaf en feestelijk (door de gouden sequins) missees-kaartje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...