Pagina's

zondag 6 september 2020

Yabba-dabba-doo!! | Missees Designteam

 

Met een beetje vertraging i.v.m. vakantie kan ik dan ook hier vertellen dat ik gevraagd ben voor het Missees Design Team! En ik zei YES! (-:

 

Onderste rij, 2e van links ben ik (-:

  

Missees is een super kekke, nieuwe lijn stempels, dies, papier, washitape en nog veel meer. Ontworpen door  Karin Joan voor Studio Light. De producten liggen vanaf 29 september in de hobby(web)winkel en ik mocht er al mee spelen. 
 
 
 

 
 
De Missees kunnen schattig, cool, lief, ingetogen, gezellig of grappig zijn. Het is maar net wat JIJ ervan maakt. Hoe dan ook zijn de Missees vriendelijk en daarom ook heel vriendelijk geprijsd. Wie wordt daar nu niet blij van? 
 
 
 
Genoeg gekletst (dat doen Missees namelijk ook erg graag); hieronder dan mijn eerst creatie! Clean & Simple zoals jullie van me gewend zijn. De kaart is voor mijn dochter die een nieuwe baan heeft. De blijdschap spat er toch gewoon vanaf? 
 
 
 

 

Alle gebruikte materialen komen uit de Missees by Karin Joan collectie. Ga naar het Instagram account missees.by.karinjoan voor alle details. Ik hoop dat je het leuk vindt, want ik ga de komende tijd nog veel meer voorbeeldjes met Missees producten laten zien.Leuk dat je langskwam en remember; love life & be girly!

Margriet

4 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuk nieuws, Margriet. En ook een super leuke kaart.
Heel benieuwd naar deze nieuwe producten!

CarlavdM zei

Gefeliciteerd dat je in het Missees Designteam zit.
En wat een leuke kaart het je er al mee gemaakt.
Het zijn ontzettend leuke Missees en ik kan niet wachten tot het in de winkel ligt.

anja curvers zei

Zulk geweldig leuk nieuws helemaal toppie jij gaat die missees laten stralen dat weet ik zeker. Veel succes met je nieuwe uitdaging geniet ervan.

Epie zei

Gefeliciteerd dat je uitgekozen bent in het DTteam enjoy !!
Benieuwd wat er op de markt komt en je hebt al iets moois hier
Fîjn weekend , Toedeledokies Epie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...