Pagina's

zaterdag 29 april 2017

Birthday Memories



Hoi,



Niet schrikken hoor. Ik heb een nieuwe banner hierboven, maar je bent gewoon vertrouwd Bij Margriet. Mijn oude banner was er al zo lang (nog met de In Colors 2013-2015), dus het werd hoog tijd dat ik hem wat moderniseerde.



Vandaag laat ik een kadoosje zien dat ik met het nieuwe Design Papier Birthday Memories van Stampin' Up! maakte.



Birthday Memories DSP Stampin' Up!




Ik maakte de doos na uit de nieuwe catalogus en eerlijk is eerlijk, ik moest een beetje wennen aan het papier. Maar hoe vaker ik er mee werk hoe leuker en schattiger ik het vind worden. Het doet me een beetje aan oude poezie-plaatjes en kinderboekjes denken. Het papier en de bijpassende stempelset Birthday Delivery en Framelits Dies Birthday Friends zijn vanaf 1 juni te bestellen.



A.s. dinsdag kunnen ook de demonstratrices die niet naar OnStage zijn geweest gaan pre-orderen. Ik hoop dat ik dan weer iets anders kan bestellen dan bij de 'pre-pre-order'. Geloof maar dat het internet volgende week zal worden bestookt met nieuwe creaties.



Vergeet niet dat je ondertussen nog steeds kunt bestellen uit de huidige catalogi, maar voor producten die uit de collectie gaan geldt zolang de voorraad strekt. Bundels die in de lopende gidsen staan komen zeker niet als bundel terug in de nieuwe catalogus. Staat er nog een bundel op je verlanglijstje schaf hem dan nu nog met 10% korting aan. Mijn eerst volgende bestelling is 2 mei.



Tot later!



2 opmerkingen:

Jantine zei

Leuk, inderdaad een beetje als de illustraties uit oude kinderboekjes.
Groetjes,
Jantine

Je@net zei

Ooooh....wat leuk, Margriet. Wordt nu wel steeds nieuwsgieriger naar de nieuwe catalogus.
Ben stiekem al aan het aftellen :o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...