Pagina's

donderdag 27 april 2017

Een koninklijke handletter paginaHoi!Hebben jullie allemaal een fijne Koningsdag? Die van mij viel een beetje in het water, maar ook weer niet.Bij ons in Veldhoven wordt er altijd een gigantische Oranjemarkt georganiseerd. Traditie getrouw wilde ik daar graag naar toe, want het is er altijd gezellig en je komt een boel bekenden tegen. We waren aan de late kant, dus gingen we op de fiets omdat we de auto waarschijnlijk niet kwijt zouden kunnen. Altijd handig ook in het geval er onverwacht een alcoholisch drankje genuttigd zou gaan worden.Het was koud en er stond een straf tegenwindje. Niet leuk, en al helemaal niet als je toch al niet graag fietst. Toen we aankwamen hing er boven de markt al een donkere wolk en na een klein rondje te hebben gelopen kwam er ook nog wat uit; koude, natte regen. Gadsie, daar word ik echt niet vrolijk van en al snel gingen we weer richting huis. IJskoud en kleddernat kwamen we thuis. Dat werd dus snel omkleden, de verwarming op 21 en knutselen maar!

Ik had zin om een pagina in mijn Doedori te handletteren over Koningsdag, maar durfde niet. Bang dat het verkeerd zou gaan en dan kun je de bladzijde niet uit zo'n gebonden boekje halen. Eerst maar wat meer zelfvertrouwen krijgen. (-; Ik speelde dus op zeker en koos voor een losse pagina voor in mijn planner-die-geen-planner-is.
Ik schreef en tekende het e.e.a. zelf in combinatie met stempels van Stampin' Up! en met het boek van Paperfuel als leidraad. Vond het best wel lastig om mijn pagina vol te krijgen en de lege vlakken gevuld. Misschien moet ik toch wat meer pennen in verschillende diktes aanschaffen ook..? En groter schrijven. Oefenen, oefenen, oefenen dus!Hoe dan ook, ik ben Koningsdag goed doorgekomen en het was superleuk om te doen!
4 opmerkingen:

Judith zei

Hoe dan ook...

je pagina is werkelijk KONINKLIJK!

Bianca zei

Heel gaaf geworden! Gewoon ook in je Doedori doen.

Marlies zei

En zo werd je Koningsdag toch nog een Topdag, haha. Keigaaf! In je Doedori plakken hoor, veel te jammer als hij ergens blijft rondslingeren. En je kunt hem ook nog lekker inkleuren als je een keer geen inspi hebt om te knutselen. Lieve groetjes, Marlies

Je@net zei

Ooooh....deze pagina had toch zo in je doedori gekund. Kan hij er niet alsnog in geplakt worden? Vind 'm super gaaf!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...