Pagina's

maandag 10 april 2017

Start uitverkoop!
Vanavond om 21.00 uur wordt er door Stampin' Up! een lijst gepubliceerd met producten die uit de collectie gaan. De zogenaamde Retiring List. Deze producten gaan dus NIET mee over naar de nieuwe catalogus en veel producten worden met kortingen aangeboden. Ik zal de link naar deze lijst ook zo spoedig mogelijk op mijn blog zetten.Vanaf nu geldt dus voor al die producten OP=OP. Uit ervaring weet ik dat het héél snel gaat en dingen al héél snel uitverkocht zijn. Morgen (dinsdag 11-4) plaats ik om 12.00 en om 19.30 uur extra bestellingen bij Stampin' Up!.Wil je mee bestellen mail me dan z.s.m. een lijstje met je wensen door incl. de bij behorende artikelnummers. Geef eventueel een lijstje door met reserve-artikelen mochten de artikelen van je eerste keuze al uitverkocht zijn. Wacht svp met betalen totdat ik zeker weet wat ik heb kunnen bestellen! Ik stuur je achteraf de rekening door.Wil je niet tot morgen wachten maar al eerder met korting shoppen, bestel dan in mijn online winkel. Je hebt hiervoor wel een credit card nodig en betaalt € 5,95 verzendkosten, ongeacht de hoogte van je bestelling. Mijn spaarsysteem geldt gewoon en je krijgt achteraf ook een bedankkaartje met aardigheidje van me thuisgestuurd.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...