Pagina's

donderdag 13 april 2017

Filmpje speciale swapHoi daar ben ik weer.
Voor mijn teamgenootjes die mee naar OnStage gingen had ik nog een speciale swap gemaakt. Een mini albumpje om herinneringen van OnStage in vast te leggen.De kraft buitenzijde is 13,5 x 9,2 cm en de blaadjes aan de binnenzijde 12,8 x 8,9 cm.Mijn vriendin Marie-Claire was nog zo lief geweest om te komen helpen, anders had ik ze nooit op tijd af gekregen.In het filmpje hieronder kun je de inhoud zien. Dat ik het albumpje gebonden heb met een haar elastiekje was een helemaal uit nood geboren, omdat mijn nietmachine het begeven had. Ik vond het idee zo leuk dat ik dus maar naar de drogist ben gegaan om meer elastieken te kopen. (En nog steeds geen nieuwe nietmachine heb.)Ook liet ik nog een kleine poster met een mooie spreuk printen welke ik voor ze op een klembord bevestigde.De spreuk is zo mooi en waar. Ik geloof er heilig in. 
Persoonlijk label en nog een mooie houten quote met 'Love What You Do' eraan en het was af.
Tot zover OnStage. Nu weer over tot de orde van de dag. De uitverkoop gaat razendsnel en er zijn al heel veel dingen uitverkocht. Heb je nog iets op je wensenlijstje staan geef het dan z.s.m. door en ik kijk voor je of het er nog is. Morgen (vrijdag) ga ik weer bestellen. Fijne avond nog en als ik je niet meer 'spreek' prettige paasdagen!
5 opmerkingen:

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Erg leuk gemaakt! En mijn bord staat zo dat ik het elke keer zie als ik ga knutselen en ik lees het hardop voor! Ben er blij mee...

Janneke zei

Ik ben ook zo blij met je bord Margriet ;O) Echt top!
Je albumpje ziet er ook zo leuk uit!

Enne praxis heeft nietmachines waar 'onze' nietjes in kunnen ♥

alma.heijenk@gmail.com zei

hoi, wat een leuk mini albumpje!

Jantine zei

Leuk hoor!
Fijne paasdagen!
Groetjes,
Jantine

Miranda V zei

Ook dit is een geweldig swap. En een defecte nietmachine: een geluk bij een ongeluk? Ik vind het elastiekje er super leuk bij namelijk! Fijne Paasdagen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...