Pagina's

maandag 24 april 2017

Potjandorie, heb ik toch een DoedoriDus.....Ik kocht een Doedori.Een Doe-wat?Een Doedori. 
Vraag me niet waarom zo'n ding een Doedori heet. Het enige dat ik weet is dat het liefde op het eerste gezicht was toen ik hem een paar maanden geleden voor het eerst op internet tegen kwam.Ik was dan als ook als een kind zo blij toen ik hem onlangs op de kop kon tikken.
Eigenlijk koop je alleen een kale omslag, welke je kunt vullen met losse boekjes, die je dan bijv. weer kunt verdelen in diverse onderwerpen. Bijv. dagboek, vakantie-verslag, to-do lijstje etc. etc. Die losse boekjes steek je achter een elastiek, zodat je er desgewenst ook weer kunt uitlaten. Ik kocht gelijk maar de hele voorraad (slechts 3 hoor) vullingen uit de winkel op, want stel je voor dat later mis grijp.... (-;Mijn Doedori is van het merk Freckled Fawn en hij was potjandorie duur, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik vond dat ik hem verdiend had.{grijns}
Welnu, het leuke is dat ik er ook werkelijk in begonnen ben.En wat ik er verder nog mee ga doen?Nou, dit bijvoorbeeld....Met andere woorden: gewoon waar ik zin in heb.
11 opmerkingen:

alma.heijenk@gmail.com zei

geweldig, wat ben je toch een gekke griet, in de goede zin hoor, ik moet altijd lachen om je blogjes en deze zeker. veel plezier met je doedoridinges

Je@net zei

Oooh...wat gaaf.
Kan me voorstellen dat je er blij mee was. Past ook perfect bij je.
Veel plezier ermee!

Colien zei

Helemaal jouw ding, wat leuk!
grtz.Colien

www.stempel-und-co.blogspot.de zei

Boah, i' m totally in Love with your "deodori"
It s great!!!

many greetings, mona*

Jantine zei

Heel erg leuk, Margriet, geniet van je Doedori...
Groetjes,
Jantine

Unknown zei

leuk Margriet! Ik heb ook al een tijdje zo'n boekie, bij Ali op de kop getikt. Werkt erg lekker hoor! groetjes

Sabine zei

Wat onwijs leuk gemaakt! Heel gaaf Liefs Sabine

Linda Visser - van der Velden zei

Leuk zeg, je ziet er helemaal happy uit! Veel plezier! Groetjes, Linda

Joke de Wit zei

Mooi Margriet.Gr.Joke

Sarah zei

Daar kan je veel leuke ideeën in kwijt. Tof!

Nadine zei

Tof bericht! En je creaties zien er super leuk uit. Lekker freestylen is zo goed voor de geest! Veel plezier ermee!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...