Pagina's

dinsdag 25 april 2017

Hoera, ze zijn er weer!



Vanochtend ging ik even naar de markt in Eindhoven en kocht daar o.a. Hollandse Aardbeien. Althans, het markt koopkraam meisje zei dat het Hollandse waren....



(Maar ja, ze zei ook dat er geen pitjes in de mandarijnen zaten.....)



Maar goed, ik kocht dus aardbeien. De allereerste van dit seizoen. Altijd een beetje een gok, zouden ze al lekker zijn? Moeders mooiste zijn het in ieder geval niet.




Wood Crate Framelits Stampin' Up!




Maar ik had goed gegokt, want lekker zijn ze! Aardbeien op mijn brood; héérlijk vind ik het. En ik word er ook altijd blij van. Want als de aardbeien er weer zijn, dan betekent het dat het lente is. En ik hou van de lente.



Dus legde ik dit heugelijke feit even voor jullie vast: mijn eerste aardbeien van het jaar. De mooiste mochten op de foto. (-:



En zie je dat leuke kratje? Dat is een nieuwe Framelit, verkrijgbaar vanaf 1 juni. Het labeltje be-inkte ik met verschillende kleuren Stampin' Write Markers. De tekst komt uit de stempelset Suite Sentiments. Deze gaat uit de collectie, maar is nog steeds verkrijgbaar en is afgeprijsd van € 24 voor € 20,40. De aardbeitjes komen uit de Cool Treats set. Deze gaat gelukkig mee over naar de nieuwe catalogus. Hij is nu nog als bundel verkrijgbaar met 10% korting, maar na 1 juni krijg je deze 10% niet meer. A.s. vrijdag ga ik weer bestellen. Wil je iets mee bestellen, laat het weten.




Tot zover mijn verhaal over de aardbei. Waar zal ik het de volgende keer eens over hebben?  





1 opmerking:

Je@net zei

OOoh...dat ziet er erg leuk en lekker uit, Margriet.
Heb gisteren ook de eerste Hollandse aardbeien gekocht. Zak eierkoeken erbij meegenomen en smullen maar :o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...