Pagina's

zaterdag 10 januari 2009

Zoooooooo moooooooooiiii en # 8

Mensen, het is deze dagen zooooooooo ontzettend mooooooi buiten!! Ik geniet met volle teugen.

De kinderen geven allebei niets om schaatsen, maar vandaag vond ik toch dat ze even de sfeer moesten gaan proeven op een nabij geleven ven. Wie weet dat ze van gedachten veranderen, want schaatsen is zo leuk...

Onderweg naar Vessem kwamen we langs de molen in Oerle. Ik kreeg, onder protest, van man en kinderen toestemming om even snel een plaatje te schieten:Jammergenoeg was er op het Vessems Ven bijna nergens geveegd en was het ijs van slechte kwaliteit (wel dik, maar met veel hobbels) dus er werd niet veel geschaatst. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was er zooooooo mooooooiii!
Ik krijg Jorg geen schaatsen ondergebonden, maar hij vond het wel leuk om 'te doen alsof'.Maar hij is toch liever lui dan moe...


een roetscht het liefst van een heuveltje af:En ook Ivy en haar vriendinnen vinden sleetje rijden leuker dan schaatsen:Wat hebben ze een lol!


Ik lig nog aardig op schema met m'n 31-projecten-challenge. Gisteren heb ik nog een lo gemaakt (foto volgt zsm) en vandaag heb ik mijn banner aangepast, wat ik eigenlijk een digitale lo is en ik dus project # 8 noem.

Nu ga ik snel stoppen, want ik begin weer steeds meer last te krijgen van mijn arm. Moet snel gaan minderen met computeren!!

5 opmerkingen:

Birgit zei

Ben jaloers! Bij ons geen sneeuw... maar gelukkig konden we vanaf donderdag wel schaatsen op het kanaal! :)

Je@net zei

Prachtige foto's Margriet!
Hier is de vorst en daarmee ook de sneeuw verdwenen. In plaats daarvan regent het vandaag al de hele dag....heb er nu al genoeg van!

Chimene zei

Ja wat was het mooi he!!! Echt genieten was het!!!
Prachtige foto's heb je gemaakt en je banner is ook geweldig!!

XXXX Chimene

Splashes of Pink and Mint zei

Wauw.... wat een plaatjes! Dat levert weer een hele hoop scrapmateriaal op! Jammergenoeg lag er hier helemaal geen sneeuw, maar goed, de kids hebben wel kunnen schaatsen. Ben trouwens benieuwd hoe het gaat met je projekten! Het is best veel he, gemiddeld 1 projekt per dag!

anja curvers zei

Wat een prachtige foto's zeg en veel pret zo te zien.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...